Back to Question Center
0

Exclusief merkgerelateerde zoekwoorden - Midalt Tips

1 answers:

Merkgerelateerde sleutelwoorden zijn enkele van de nuttigste elementen die op een website worden toegepast om de zichtbaarheid te vergroten door meer websiteverkeer te zoeken naar informatie met betrekking tot de aangewezen woorden met betrekking tot aangeboden producten. Na het bereiken van het beoogde doel om meer verkeer aan te trekken, is de volgende stap om zoveel mogelijk webgebruikers te vangen. De gemerkte zoekwoorden kunnen de site overbelasten om webanalyse te verwarren over wie de producten van het bedrijf nodig heeft zonder de geformuleerde sleutelwoorden te gebruiken. Dit vereist reductie of totale klaring van de zoekwoorden om te zien welke woorden de mensen zoeken.

Er zijn verschillende methoden om zoekwoorden te verwijderen die op spam lijken - quartz pb watches. De meeste van hen zijn vervelend en veeleisend. Julia Vashneva, de Senior Customer Success Manager van Semalt , stelt dat Regular Expressions een van de meest efficiënte manieren is om de functie te faciliteren.

Reguliere uitdrukkingen

Een reguliere expressie is een van de kenmerken die wordt gebruikt om logica in een instructie te plaatsen om items te filteren die op elkaar lijken in afzonderlijke groepen. Logische uitspraken zoals AND / OR gebruikt in een filtermechanisme wanneer een item met feature A en feature B zich op een bepaalde manier gedraagt ​​of aan bepaalde criteria voldoet in plaats van A of B. Een bepaald resultaat kan niet gebeuren tenzij de kritieke condities zijn voldaan aan of voldoen aan de randvoorwaarden.

Exclusief merkgerelateerde zoekwoorden met reguliere expressies

Ga naar de geavanceerde zoekbalk op het sleutelwoordenscherm, met name op de organische pagina van de Traffic Source Search om merkgerelateerde sleutelwoorden uit te sluiten. U kunt bijvoorbeeld de bedrijfsnaam, OKI uit de zoekwoorden verwijderen .

  • Klik op ADVANCE;
  • Ga naar "EXCLUDE";
  • Maak van de variabele een "sleutelwoord";
  • Selecteer "Exact matching" of "Containing" volgens de bekendheid van het sleutelwoord;
  • Voer de naam "OKI" in en klik op "Toepassen";

Zorg ervoor dat u de gerelateerde spelfouten uit het systeem uitsluit door de volgende stappen te volgen, aangezien gebruikers OKI tijdens het zoeken kunnen missen.

  • Ga naar verder.
  • Selecteer 'Uitsluiten'.
  • Kies de variabele "Trefwoord".
  • Kies "Matching RegExp" de toepasselijke toepasselijke toepasselijke reguliere expressies.
  • Typ alle spelfouten in de zoekbalk, terwijl u ze scheidt met het symbool pipe / verticale balk (|). Maak geen spaties vóór of na elk ingevoerd trefwoord.

De gebruikte stappen kunnen worden gebruikt om de database van merkgerelateerde zoekwoorden te reinigen om ervoor te zorgen dat het zoeken schoon en niet-misleidend is.

Een schoon register van merkgerelateerde zoekwoorden vergroot de identificatie van woorden die niet-merkzoekwoorden zijn die een aanzienlijk deel van het verkeer genereren. De gevestigde sleutelwoorden kunnen in het systeem worden opgenomen of worden bijgestaan ​​om een ​​beter zoek- en vindmechanisme te bereiken. Het heldere beeld dat wordt gecreëerd door de one-touch-uitsluiting van de merkwoorden zorgt voor een juiste integratie van het SEO-systeem op een website om meer websitebezoekers te genereren.

Deze methode is eenvoudiger dan verwijzingsspam op Google Analytics te verwijderen. Google Analytics heeft instellingen voor het verwijderen van verwijzingsspam of voor spam die onjuiste informatie registreert op de Google Analytics-console. In tegenstelling tot verwijzingsspam of andere spam op de Google-analyse, kunnen merkgerelateerde zoekwoorden met een enkele klik worden uitgesloten.

November 29, 2017