Back to Question Center
0

Effectieve tips van Semalt over het verwijderen van verwijzingspam in uw Google Analytics

1 answers:

Rechte en overzichtelijke records zonder botverkeer en spam geven meer weer over uw zakelijke professionaliteit en besluitvorming. De afgelopen paar weken hebben kleine organisaties de uitdaging gehad om met intern verkeer en spam om te gaan in hun campagnestatistieken. Gelukkig heeft Google hen te hulp geschoten na de introductie van een update in hun Google Analytics die bedrijven en organisaties helpt verwijzende spam en bekende spiders en bots te filteren.

Volgens Oliver King, de leidende expert van Semalt , hebben referrerspams zoals darodar, buttons een negatieve invloed gehad op gegevensbestanden van B2B- en B2C-bedrijven die actief zijn op de online platforms - многофункциональный надувной. Verwijzer spam stuurt nep op uw website en verhoogt het aantal bezoekers naar uw site. In de meeste gevallen laten spammers zien dat de bezoekers naar uw site zijn doorverwezen door een van uw domeinen om als legitiem te worden beschouwd. Op de lange termijn leidt het verkeer tot pop-ups en stiekem malware in uw campagne.

Volgens de statistieken vertegenwoordigt verwijzende spam meer dan een derde van het verkeer dat op internet wordt gegenereerd. Verwijzende spam verspilt uw tijd door om te leiden naar gewone e-mails en uw voortgangs- en gegevensmaatregel scheef te zetten, vooral als uw website weinig verkeer tegenkomt.

Gevolgen van verwijzende spam op uw statistieken

Bij inhoudsmarketing gaat een groot aantal klanten ervan uit dat bots, spiders, spam en malware die op hun website zijn terechtgekomen, worden opgepikt door Google Analytics. Sommige van het malware- en botverkeer houden zich echter niet aan het meetprotocol dat door Google is ingesteld, en ze beïnvloeden sowieso uw statistieken.

Tegenwoordig gebruiken spammers de website-eigenaars-ID om hits te verzenden die hun statistieken verontreinigen. Spammers kunnen nu hits verzenden en uw gegevens vervuilen zonder verbinding te maken met uw servers door verbinding te maken met Google Analytics Een hacker die uw ID gebruikt om verbinding te maken met de GA-servers kan niet worden uitgesloten door de standaardmaatregelen die worden gebruikt om spammers en opportunisten te blokkeren.

Hoe verwijzende advertenties uit te sluiten van uw administratie

Het toepassen van beeldfilters en geavanceerde segmenten om spammers af te sluiten werkt effectief. Filters en geldige hostnamen helpen om vervelende spammers te blokkeren die uw gegevens scheeftrekken. Implementeer de volgende procedure om de spammers van uw gegevens uit te sluiten.

Maak een nieuw filter aan

  • Vul de filterinformatie in.
  • Vul uw filternaam in. Gebruik in dit geval 'Spam uitsluiten van verwijzende advertenties'.
  • Voeg uw filtertype toe. Gebruik in dit geval het 'Custom'-type.
  • Sluit de referrerspam uit met uw favoriete filterpatroon.

Als contentmarketeer kunt u ervoor kiezen om verwijzingen naar spam door verwijzingen met uw gegevens uit te sluiten door een filter op zichtniveau te maken of door de hostnamen te gebruiken. De twee oplossingen werken hetzelfde, afgezien van de filterveldenaspecten. Bovendien vereist het gebruik van de hostname-oplossing meer onderhoud en waakzaamheid omdat een organisatie uiteindelijk gegevens kan verliezen. Volg de bovenstaande oplossing om verwijzende spam van uw gegevens uit te sluiten. Google Analytics gebruikt variabelen en belangrijke informatie van spammers om deze te blokkeren en uit te sluiten van de gegevens van uw campagne. Bedrijven die bereid zijn om de IAB-lijst te gebruiken om bekende bots en spiders uit te sluiten, kunnen jaarlijks een abonnement nemen om een ​​fulltime lidmaatschap te krijgen.

November 28, 2017