Back to Question Center
0

De leidraad van Semalt naar het vermijden van malware

1 answers:

De e-mail spam en internet bieden hackers gemakkelijk toegang tot uw pc's en informatie. Voor een moment of twee is je toegang beperkt, wat betekent dat je geen van je bestanden kunt openen, delen of verwijderen. De hackers vragen je vervolgens om losgeld te betalen voordat je weer toegang krijgt tot je pc. Natuurlijk zijn er een groot aantal software, programma's en hulpmiddelen die u kunt downloaden om het aantal online aanvallen te verminderen. De meeste software en programma's voorkomen de virale en malware-aanvallen, maar kunnen uw computersysteem niet door het geheel beschermen - ambient lounge jazz artists. Het is dus belangrijk dat u niet afhankelijk bent van deze tools en op zoek bent naar alternatieven.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, biedt in dit artikel de waardevolle anti-malware concepten.

Gelukkig hebt u niet de hulp van een computeringenieur of -programma nodig om uw pc te beschermen, omdat er verschillende hulpprogramma's en programma's zijn om u hierbij te helpen. U moet er gewoon voor zorgen dat u een antivirussoftware hebt geïnstalleerd. Het is ook belangrijk om het regelmatig te updaten. Zorg ervoor dat uw service naar keuze is bijgewerkt en een van de beste is. U moet het tijdens het gebruik van internet aan houden, zodat uw systeem automatisch wordt gescand en u op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Je kunt alles handmatig controleren om meer te weten te komen over de mogelijke bedreigingen en deze kwijt te raken.

Wanneer u een software hebt gedownload en de proefversie ervan gebruikt, is het belangrijk om de functies te controleren voordat u deze koopt. Er zijn ook andere applicaties op het internet die kunnen worden vergeleken en geverifieerd voordat het juiste antivirusprogramma wordt gekozen. Zorg ervoor dat uw antivirusprogramma in staat is uw gegevens te beschermen. Het moet gemakkelijk te downloaden zijn en behoort tot een vernieuwde en authentieke website. U hoeft geen antivirussoftware te downloaden van niet-legitieme bronnen. Zelfs de legitieme sites hebben vaak geïnfecteerde programma's die beter zijn om bij weg te blijven.

Als het gaat om het installeren van antivirussoftware, moet u opletten wat er op uw computersysteem wordt geïnstalleerd. Tijdens dit proces moet u niet op de pop-upvensters klikken of enkele onbekende dingen installeren. Er zijn kansen dat dit browserinvoegtoepassingen en werkbalken op uw systeem probeert te installeren, u moet deze dingen weghouden van uw pc omdat deze virussen en malware bevatten in een aanzienlijk aantal.

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat er een groot aantal webbrowsers zijn. Deze maken ons in de war omdat ze er allemaal goed uitzien en veel functies bieden. Tijdens het downloaden en installeren van een browser, moet u ervoor zorgen dat deze volledig is uitgerust en dat er antivirusprogramma's bij zijn geleverd.

Last but not least moet je een antivirussoftware met je browser op een betere manier kunnen gebruiken. Je zou ook in staat moeten zijn om bijlagen te openen en op de authentieke links te klikken zonder enig probleem. Tegelijkertijd moet u zich houden van onbekende e-mailbijlagen en pop-upvensters omdat deze mogelijk virussen in een groot aantal bevatten. Scan uw computersysteem twee keer per week om mogelijke virale aanvallen te voorkomen. Verlaat de vensters waarvan u niets weet, omdat ze uw pc kunnen infecteren.

November 28, 2017