Back to Question Center
0

De gids tegen malwareaanvallen van Semalt

1 answers:

Oplichters en aanvallers hebben de B2B- en B2C-activiteiten verlaagd met 10% per jaar. Volgens Pros hebben hackers hun methoden om zich te verspreiden in websitegebruikers en sociale platformen naar een veel hoger niveau gebracht, waar ze nu scans van contant geld en spam gebruiken om computergebruikers te bereiken.

Ryan Johnson, de Senior Sales Manager van Semalt , geeft inzicht in veilige manieren om uw systemen te beschermen tegen aanvallen - como escolher meu oculus de sol masculino.

Oplettend zijn bij het gebruik van openbaar internet en bij het downloaden van bestanden van het onbekende register is een noodzakelijke voorwaarde. Veel bedrijven en organisaties zijn verwijderd als gevolg van het downloaden van afbeeldingen en software van een kwaadwillende website door personeel. Een paar weken geleden besloten hackers om gebruikers van sociale mediaplatforms te manipuleren door hen e-mails te sturen die op legitieme e-mails leken. Op de lange duur wisten aanvallers persoonlijke en financiële informatie van gebruikers op te halen door ze door te sturen naar kwaadwillende websites.

Het up-to-date houden van uw software en beveiligingsprogramma's bij het gebruik van internet is een van de factoren die pogingen van oplichters en aanvallers blokkeren. Overweeg het negeren van e-mails en valse berichten verzonden vanaf een onbekende site. Het controleren van de legitimiteit van een website wordt altijd aanbevolen om uw account veilig te houden.

Hoe weten scammers het om gegevens van uw pc op te halen?

Oplichters profiteren van onwetende gebruikers om volledige toegang tot hun accounts te krijgen. Veel gebruikte trucs van oplichters om je pc te infecteren zijn onder andere:

Phishing-regeling

Phishing is een van de meest gebruikte trucs om gebruikers te manipuleren. Hackers sturen links die zijn samengesteld uit een Trojan-virus en andere malware, wat erop wijst dat je je accounts hebt gerepareerd.Nadat je op de link hebt geklikt, krijgt het Trojan-virus toegang tot je computer waar het uw browsegeschiedenis en andere taken beheert.Na toegang tot uw financiële en persoonlijke informatie gebruiken hackers de informatie in diefstal- en fraude-instanties.

Op video gebaseerde koppelingen

Een aantal social-mediaplatforms hebben geklaagd dat ze werden opgelicht nadat ze op een link hadden geklikt die door hun vrienden was verstuurd. Hackers gebruiken video's om malware en Trojan-virussen te hosten die later op uw computer worden geïnstalleerd nadat op de koppeling is geklikt.

Hoe malware-pogingen op uw pc te blokkeren

Antivirusinstallatie

Antivirus is een essentiële tool als het gaat om online beveiliging. Antivirus detecteert sites en koppelingen die uw pc kunnen schaden door erop te klikken. Om te voorkomen dat deze wordt verwijderd door een Trojaans virus en schadelijke bedreigingen, installeert en bewaart u uw antimalware.

Gebruik van normale gebruikersaccounts

Een computeraccount met beheerdersopties is kwetsbaar voor hackers door een oplichter. Wanneer u software in uw account installeert, gebruik dan altijd de aangepaste installatiemethode om veilig te zijn.

Installeer nooit een programma waarvan u twijfelt aan de legitimiteit ervan

Er wordt altijd gepleit voor het controleren van de legitimiteit van een programma voordat het wordt geïnstalleerd. Vermijd het installeren of klikken op 'ja' tegen onbekende software en programma's.

Firewall is erg belangrijk als het gaat om de website en online beveiliging. Computers bestaan ​​uit een ingebouwde firewall om oplichters te blokkeren die pogingen doen om uw pc te infecteren. Een firewall waarschuwt computergebruikers wanneer een geïnfecteerde malware of een virus op hun computer wordt geïnstalleerd. Zorg voor een effectieve campagne door te voorkomen dat u op bijlagen en links klikt, zelfs als de links lijken te zijn verzonden door uw beste vriend.

November 28, 2017