Back to Question Center
0

DDoS-aanvallen en bescherming tegen botnets met maltitips

1 answers:

Volgens de commando's van botmasters kapen de botnets een groot aantal computers om illegale taken uit te voeren. Met zo'n kracht kunnen online aanvallers verschillende misdaden online plegen. Meestal zijn deze misdrijven niet ontdekt en kunnen ze de reputatie van uw organisatie in een mum van tijd aantasten. In 2016 werd bijvoorbeeld een specifiek botnet gebruikt voor het maken van DDoS-aanvallen, waardoor veel sociale mediawebsites zoals Twitter werden beïnvloed. Als u elke dag veel e-mails ontvangt, is de kans groot dat uw e-mailadres bekend is bij spammers. Igor Gamanenko, de Semalt Customer Success Manager, zegt dat we gelukkig een groot aantal spamfiltertechnologieën hebben, waarvan de meeste helpen voorkomen dat illegale en verdachte berichten binnenkomen.

We mogen niet vergeten dat het bijna onmogelijk is om van botnets en spam-e-mails af te komen. De FBI heeft het subcomité van de Amerikaanse Senaat onderzocht met het oog op de identificatie van geïnfecteerde computers. Dientengevolge toonde dit onderzoek aan dat hackers de controle over subcomitécomputers konden nemen wanneer ze maar wilden. Ondanks de omvang van dit probleem, hebben de gemiddelde computergebruikers meestal niets van botnets..Botnets zijn het leger van computer- en mobiele apparaten die zijn geïnfecteerd door malware en die zijn aangetast om online misdaden uit te voeren, zonder dat de gebruiker dit weet. Hackers kunnen op hun beurt de botnets op afstand besturen en hen vragen om gevoelige informatie te stelen, malware te verspreiden, spam-e-mails te verzenden en DDoS-aanvallen te lanceren.

Versturen van spam en verspreiden van virussen en malware

Allereerst zou u alles over spam moeten weten. Het is ontworpen om je stomme en irritante e-mails te sturen. Sommige gecompromitteerde computers moeten spamberichten verzenden naar een groot aantal e-mailadressen. Het doel van deze spam-e-mails is het verspreiden van virussen en het verspreiden van malware op het internet. U kunt het slachtoffer worden van dergelijke e-mails omdat de producten die zij aanbieden van hoge kwaliteit lijken te zijn en die redelijk geprijsd zijn, maar dergelijke campagnes zijn alleen nuttig voor de hackers en u kunt er geen voordelen van krijgen. Als je bijvoorbeeld e-mails ontvangt van een Nigeriaanse gebruiker die beweert dat je $ 140 miljoen hebt gewonnen, wil je misschien meedoen of contact met hem opnemen. Dit zijn eigenlijk phishing-berichten die gebruikers proberen te misleiden en de neiging hebben om uw gebruikersnamen en wachtwoorden te stelen.

Houd er rekening mee dat u niet op de spamberichten moet reageren. Bovendien moet u niet op de e-mailbijlagen klikken waarvan u niet zeker bent. Het e-mailprobleem met spam is actueel geworden in de loop van de tijd en steeds meer botnets worden hierdoor actief. Het grote aantal bots wordt naar commerciële ondernemingen en grote organisaties gestuurd voor financiële winst. Botnets zijn onlangs gericht op dergelijke bedrijven zoals Evernote en Feedly en de hackers probeerden geld af te persen door de dreigingen van denial-of-service-aanvallen.

Hebben we botnetbescherming nodig?

Een computer die is geïnfecteerd door bots staat onder de controle van de hacker en kan niet worden beheerd door de echte eigenaar. Het bedrijf neemt stil deel aan cybercriminaliteit en voert mogelijk een groot aantal illegale activiteiten uit. Met andere woorden, als uw computer is geïnfecteerd, zal deze niet goed werken, waardoor internet een onveilige en onaangename plek voor iedereen wordt Source .

November 29, 2017