Back to Question Center
0

Constructief advies door Semalt dat u weghoudt van malware

1 answers:

Malware duidt op bugs die zich naar computers verspreiden door het gebruik van een internetbrowser. Kortom, het is een korte vorm van kwaadaardige software, die het potentieel heeft om een ​​computer te vernietigen. Daarom werkt het als een ziekte die wordt verspreid door hackers.

Uit Ponemon Institute-onderzoek blijkt dat bijna vijfenvijftig procent van de malware zich in de internetbrowser bevindt - ray ban rosas modelos. In feite is het voor hackers mogelijk om toegang te krijgen tot persoonlijke bankgegevens tijdens het bladeren naar het saldo. Het is dus noodzakelijk om computerprogrammatuur voortdurend bij te werken om kwetsbaarheid te voorkomen.

Alexander Peresunko, de Semalt klantensuccesmanager, biedt aan om dit te vergelijken met een auto uit de vroege jaren 90 tot een moderne auto, die uiteraard meer bescherming biedt. Hetzelfde geldt dus voor computersoftware en het heeft een periodieke update nodig.

Beschouw Rachel als een voorbeeld

De dame is een moeder met twee kinderen die afkomstig is uit het noordelijke deel van Sydney. Ze is ook goed thuis in computervaardigheden, maar slaagt er niet in haar browsersoftware te updaten. Ze bekent dat ze het belang van het upgraden van haar computerbesturingssysteem moet vermijden, ondanks het feit dat ze constant wordt gevraagd. Als gevolg van het houden van een oud systeem, maakte ze het voor hackers mogelijk om malware op haar computer in te voegen en nam ze haar gegevens op. Daarnaast geeft ze toe dat ze transacties heeft genoteerd zonder haar toestemming..Haar voorbeeld is een van de vele echte verhalen over hoe hackers malware gebruiken. De regering van Australië schat bijvoorbeeld dat de kosten van cybercriminaliteit op de economie 1,65 miljard US dollar bedragen.

Er is altijd een uitweg

Ondanks de uitdaging van cybercriminaliteit is er een uitweg voor een schamele prijs om ervoor te zorgen dat er op geen enkele manier met uw gegevens wordt geknoeid. Ten eerste hebben we professionals van Identity Watch die de kwaadaardige software beter begrijpen dan hackers. Ze werken door op internet te blijven kijken of criminelen de gegevens van mensen wegnemen. Daarom is het enige wat een persoon hoeft te doen, enkele stappen te volgen die zijn computer uiteindelijk zullen beschermen tegen hackers en andere potentiële bedreigingen. Onze goederen zijn de beste, dus er is geen enkele zorg, voor zover het waarborgen van uw systeem veilig is.

De drie belangrijkste stappen omvatten starten met registreren bij Identity Watch, dit wordt de eerste stap bij het beveiligen van uw computer. Ten tweede volgt u de volgorde door het besturingssysteem onmiddellijk bij te werken, maar niet later. Zorg er vervolgens voor dat het wachtwoord dat u gebruikt sterk genoeg en veilig is. Het geeft aan dat er geen plaats is voor dergelijke gemeenschappelijke wachtwoorden zoals een naam van familieleden, of verjaardag en zelfs uw adressen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door een woord te gebruiken dat bestaat uit een hoofdletter, kleine letters en niet voor iedereen te raden. Dat betekent het einde van het beveiligen van uw computersysteem.

Identity Watch verzekert klanten van het beschermen van hun computer door de nieuwste cyberbeveiligingsmaatregelen aan te bieden. De laatste eeuw ervaart de opkomst van computergoeroes, en dat geldt ook voor hackers, wat betekent dat we de beste beveiliging moeten bieden die niemand anders kan omzeilen. Ten slotte, door u aan te melden bij Identity Watch, kunt u zich geen zorgen meer maken over zijn of haar computerbeveiliging.

November 28, 2017