Back to Question Center
0

Betalingsgateways uitsluiten van Google Analytics - Semalt Oefening

1 answers:

Het is belangrijk om de bron van elke online zakelijke transactie effectief te volgen. De bron van internetverkopen en -aankopen is een belangrijk probleem dat moet worden gemonitord door de bedrijfsmanagers die van plan zijn hun handelsactiviteiten via een online-pagina of website te promoten. Het volgen van de bron van de internetverkopen is van cruciaal belang voor het bepalen van de effectiviteit van het proces van budgettoewijzing. Er moeten meer financiën worden toegewezen aan de online verkoopstrategieën die het hoogste rendement op investeringen genereren. De populaire internetverkoopplatformen omvatten de directe benadering, de organische methode, de betaalde methode, het referentiesysteem en de sociale benadering.

Michael Brown, the Semalt Customer Success Manager, zegt dat de aanschaf van producten en diensten online verschillende procedures met zich meebrengt - cheap dedicated servers in us. Het is meer dan alleen het identificeren van de website van de internetverkoper, klikken op het aankooppictogram of de koppeling en vervolgens wachten op de levering van het product of de service. Online kopen is een complex proces dat meerdere malen en op verschillende manieren de website controleert. Effectieve studie van de website en de aankoopgegevens moeten worden gedaan voordat de uiteindelijke beslissing wordt genomen.

Attributie is de methode waarbij krediet wordt verstrekt aan elk kanaal. Het tegoed wordt gegeven op basis van het niveau van de verkoopconversie. De standaardinstelling van Google Analytics wijst 100% krediet toe aan de vorige niet-rechtstreekse klik. Daarom kunnen de gebruikers de website in eerste instantie vinden met behulp van de betaalde klik..Wanneer ze echter proberen de aankooptransactie op een later tijdstip af te ronden, kunnen ze merken dat het Google Analytics-systeem een ​​verkoop uit een andere bron heeft geïdentificeerd. Vandaar dat deze aanpak frustrerend is voor de Pay Per Click (PPC) -gebruiker.

Het is noodzakelijk dat de bedrijfseigenaars de complexe relaties begrijpen die bestaan ​​tussen de verschillende online verkoop- of inkoopkanalen. De bedrijfseigenaren kunnen de algemene resultaten van de diverse toewijzingsstrategieën bestuderen met behulp van het Google Analytics-platform. De meest effectieve toewijzingsstrategie kan eenvoudig worden bepaald door het meest effectieve toeschrijvingsmodel te selecteren. Het proces van het kiezen van het beste model omvat de volgende navigatieprocedure: Conversie - Attributie - Modelvergelijking - Modelverandering. De PPC-gebruikers moeten begrijpen dat het vrij eenvoudig is om de 50% stijging te illustreren, via het AdWords-systeem, door gewoon het toeschrijvingsmodel te veranderen naar degene die de hoge verkoopprestaties genereert.

Een belangrijk punt dat online zakelijke personen bij verschillende gelegenheden ervaren, is de toewijzing van de verkoop aan een enkel verwijzingsplatform. De verwijzingsbron is meestal de betalingsgateway zoals aangetoond in de volgende twee voorbeelden: paypal.com/referral en checkout.sagepay.com/referral. De twee verwijzingsbronvoorbeelden zijn verwijzingsspam omdat ze aangeven dat de verkoop niet afkomstig is van de gateway. Door de gegevensuitwisseling tussen de website en de gateway kan het Google Analytics-proces de twee voorbeelden van verwijzingsbronnen echter volgen als de betalingsgateway. Deze uitdaging kan op een eenvoudige manier worden aangepakt. De bedrijfseigenaar zou de volgende procedure moeten gebruiken om het probleem met de betalingsgateway op te lossen: Beheerder - Property - Trackinginfo - Uitsluiting van verwijzingen. Een optie voor het uitsluiten van de domeinen wordt geïllustreerd. De gebruiker selecteert vervolgens het pictogram Verwijzingsuitsluiting toevoegen en kiest vervolgens het gateway-domein, bijvoorbeeld paypal.com. Na de selectie van het gateway-domein moet de gebruiker de wijzigingen opslaan. Deze procedure is effectief in het uitsluiten van de betalingsgateway. Het gewenste resultaat van het proces houdt in dat de lijst met verwijzingsbronnen eenvoudig en niet rommelig is.

November 29, 2017