Back to Question Center
0

Basisredenen voor het verwijderen van Localhost uit de verwijzingslijst - Oefen van Semalt

1 answers:

Lisa Mitchell, de Semalt Customer Success Manager, zegt dat wanneer u een website heeft, uw team dit en dat moet testen. Als iemand van uw team ooit de ontwikkelversie van uw web-app gebruikt met de conversiecode van Google Analytics, dan zullen ze zeker vervelende dingen tegenkomen.

Om te beginnen blijft localhost verschijnen in de verwijzingsrapporten. Ten tweede de statistieken van uw website, zoals het bouncepercentage, het aantal paginaweergaven, conversiepercentages, enzovoort. Zoals het is, zullen deze statistieken scheef staan ​​omdat als het teamlid een test op de website uitvoert, de zaken worden verward - concepto de computadoras analogicas y digitales. Dat zou je toch niet willen?

Een snelle oplossing

U kunt deze situatie op een eenvoudige manier verhelpen. Sterker nog, je hebt drie manieren tot je beschikking. Ongeacht uw keuze, de fix werkt alleen voor nieuwe bezoeken. De bestaande gegevens blijven bedorven en u kunt hier niets aan doen.

Voeg een uitsluitingsfilter toe aan Google Analytics

Het toevoegen van een uitsluitingsfilter aan uw Google Analytics-account is de eenvoudigste en gemakkelijkste manier om het systeem te verhelpen door verschillende statistieken met elkaar te vermengen. U zou zelfs geen tussenkomst van het technische team nodig hebben. Hier zijn een paar tips:
  • open uw Google Analytics-account en selecteer vervolgens 'Beheerder'.
  • eigenaar van de beeldkolom klik op 'Filters'
  • een nieuw filter opzetten door te kiezen voor 'Nieuw filter'
  • Maak een nieuw 'vooraf bepaald filter', waarmee webverkeer wordt uitgesloten van de hostnaam 'localhost'.

Houd er rekening mee dat u de lokale hostnaam moet wijzigen naar de lokale hostnaam die uw team gebruikt. Beter nog, als het ontwikkelteam uw netwerk deelt, kunt u het volledige IP-bereik uitsluiten Op deze manier worden uw statistieken niet door elkaar gehaald. Stel eenvoudig uw filter in om 'verkeer van IP-adressen' uit te sluiten en u bent klaar.

Het JavaScript-trackingfragment wijzigen om de host uit te sluiten

Dit is een redelijke keuze in vergelijking met het verknoeien met Google Analytics-filters. Ga gewoon naar het trackingfragment en identificeer de property-ID die wordt gebruikt om analyses op te volgen. Als je een upgrade naar Universal Analytics hebt uitgevoerd, kom je op een of andere manier te weten: ga ('create', UA-98765432-1 ',' website.com ').

Merk op dat in plaats van example.com, je daadwerkelijk je echte domein gebruikt. Gelukkig of jammer genoeg moet je bedreven zijn in technisch jargon. U moet bijvoorbeeld ergens een if-statement op de code gebruiken. Hoewel er is vermeld dat het proces eenvoudig is, vereist het schrijven van nieuwe code.

Het JavaScript-fragment overslaan in uw sjabloon

Als uw website PHP-taal gebruikt, zoals het geval van WordPress, dan kunt u de voettekst bewerken die toevallig Google Analytics-fragment bevat. Er is zelfs de mogelijkheid dat uw server toestaat dat web-apps worden uitgevoerd in de ontwikkelingsmodus of in de productie. Hoe dan ook, je kunt nooit fout gaan.

Vervolg op

Zodra u deze wijzigingen hebt aangebracht, moet u nagaan of ze effectief zijn of niet. Voer een dag of twee later een test uit ter bevestiging. Kies een geschikt gegevensbereik, een dat de dagen vóór de wijziging niet bevat.

November 28, 2017