Back to Question Center
0

All And More door Semalt Expert op Google Filters en Analytics

1 answers:

Deze gids gepresenteerd door Ryan Johnson, de Senior Sales Manager van Semalt , stelt u in staat een succesvol Google Analytics-dashboard te bouwen, zodat u in staat bent om te volgen wat er in uw onderneming gebeurt. 10)

Wat houdt het in?

  • Snelle initiatie: configureer uw Google Analytics-dashboard in drie fasen.
  • Aanbiedende kanalen: hoe u uw informatie kan kanaliseren om precies te laten zien wat u nodig hebt.
  • Widgets: toegankelijke gadgets en de metingen voor elk - نقل عفش من الخرج لمكة.

Google Analytics is een door Google geïnitieerde kosteloze onderzoeksfase die een uitgebreide reeks metingen en klantpraktijken mogelijk maakt die moeten worden gevolgd en opgevolgd op uw site. Eenmaal geïntroduceerd op uw webpagina, kunnen uw gasten worden gevolgd terwijl ze de pagina's van uw site verkennen.

Use Cases

Google Analytics kan worden gebruikt om een ​​enorm scala aan praktijken op een site te volgen en de afstemming van Geckoboard kan op een even groot aantal manieren worden ontworpen. Een deel van de meer bekende use-cases voor het manoeuvreren van Google Analytics-informatie in Geckoboard houdt in:

  • Het bepalen van het algemene welzijn van uw showcasing-inspanningen door het aantal webbezoekers te volgen dat u ontvangt.
  • De trackinginkomsten die door uw site zijn gecreëerd en waarnemen of deze is uitgebreid of verminderd, staat in contrast met het verleden.
  • Visualisatie van metingen, bijvoorbeeld aantal substantie-aandelen, aantal items dat is opgenomen in een winkelmand of tik op een bepaalde vangst op uw site.

Snappy Begin

Het verkrijgen van informatie van webbezoekers en het bekijken ervan op Geckoboard is direct. U hebt een live-site nodig en het vermogen om wijzigingen aan te passen aan de lay-out, houdt rekening met het einddoel

Log in op een geldig Google-account als je er een hebt. Als u de kans hebt dat u een Google-toepassing heeft die is ontworpen voor het bedrijfsleven, volgt u de sitegegevens van uw bedrijf; u moet deze gebruiken.

Realtime versus Standaard gadgets

Geckoboard-interfaces met zowel standaard als continue Google Analytics-informatie. Gadgets met 'Huidig' in hun afbeeldingen laten de nieuwste informatie zien die toegankelijk is voor Geckoboard.

Filters

Een nuttig element dat grotendeels met de Google Analytics-gadgets van Geckoboard is opgenomen, is de capaciteit om de informatie die uw gadget toont te kanaliseren met behulp van Google's eigen kanaalinterface voor kanaalprogrammering.

Bouw van een kanaal proclamatie: parameters en metingen

Een kanaaluitkondiging bestaat uit een paar componenten die de gadget precies vertellen welke informatie moet worden getoond.

Proclamatie voor filtering: beheerders

Beheerders werken met metingen om u in staat te stellen te bepalen hoe uw informatie moet worden gecontroleerd. Als u bijvoorbeeld 'stad' heeft gekozen als de waarde waarmee u zich bezighoudt, wilt u informatie van een bepaalde stad opnemen, informatie van een bepaalde stad verbieden en alleen informatie van een bepaalde rundown opnemen.

Waarden en strings

Het laatste stuk van een kanaaluitleg dat u moet weten, is de tekenreeks of achting. Ga naar het einde toe en je krijgt de kans om een ​​bepaalde incentive te karakteriseren voor de metric die je aan het construeren bent van je kanaal in het licht van.

Filters consolideren

Filters kunnen worden geconsolideerd met behulp van AND-redenen om een ​​effectief apparaat te maken voor het controleren van bepaalde onderdelen van uw site.

De gadgets

Het kiezen van de juiste gadgets om uw metingen onmiskenbaar over te brengen, is een belangrijke stap in de richting van het nuttig maken van uw dashboard.

November 28, 2017