Back to Question Center
0

Advies van Semalt - Hoe Point-of-Sale (POS) Malwareaanvallen vermijden

1 answers:

Mensen denken vaak dat malware uw gegevens target en uw computer beschadigt. Het is waar, want de hackers lijken op regelmatige basis verliefd te zijn op het regelmatig verzenden van malware en virussen naar uw computer. Ze willen point of sale-systemen in een groot aantal aanvallen. Uiteindelijk infecteert het zowel je software als hardware, wat betekent dat je fysieke apparaat, evenals zijn programma's, in grote mate beschadigd raken - suede leather hat. POS-systemen worden vaak gebruikt en het is onmogelijk voor een persoon om ze te vermijden door het geheel.

Oliver King, een van de vooraanstaande deskundigen van Semalt , heeft het hier gehad over de punten om de malware en virale aanvallen te voorkomen.

Begrip van kwetsbaarheden in POS

Wanneer uw bankpas of creditcard via het verkooppuntsysteem wordt opgepikt, worden de bestanden die in de magneetstrips zijn opgeslagen, beïnvloed door een aanzienlijk aantal. Er zijn verschillende soorten gegevens beschikbaar: track 1 en track 2 typen komen het meest voor en kunnen gevoelige informatie bevatten, zoals uw creditcardnummer, Paypal-ID, gebruikersnamen en wachtwoorden. Als malware een van deze tracks infecteert, verliest u mogelijk uw geld en uw toegang tot uw computersysteem. Er zijn twee manieren waarop aanvallers de POS-systemen targeten. Allereerst sturen ze je valse bijlagen en programma's via e-mails en vragen je om ze te installeren. Zodra u die dingen hebt geïnstalleerd, activeren ze malware op uw apparaat en raken ze binnen enkele seconden beschadigd. Ten tweede verzamelen de kwaadwillende programma's gegevens van kaarthouders in de onbewerkte vorm vanaf de achterkant van uw apparaat. Het is alleen mogelijk wanneer het PSO-systeem de vereiste informatie heeft gekregen, of het is gelukt om uw internetverbinding aan te vallen..Hackers worden geprofiteerd van uw hoge volumegegevens en gebruiken deze voor illegale doeleinden.

Voorzorgsmaatregelen treffen

Zowel handelaren als consumenten moeten een paar dingen in gedachten houden. Allereerst moeten ze hun pincodes regelmatig wijzigen. Door dit te doen, kunnen ze ervoor zorgen dat hun gevoelige informatie wordt beschermd. Consumenten moeten hun pincode in eerste instantie een of twee keer per week wijzigen. Verschillende creditcardbedrijven kunnen u helpen deze taak te volbrengen. U hoeft alleen maar contact op te nemen met uw relevante bedrijf en uw pincode te laten wijzigen om frauduleuze activiteiten te voorkomen.

Een andere manier is om de toegang aan de achterkant van uw apparaat te beperken. Hiervoor kunt u compatibele plug-ins en software installeren. Toegang op afstand tot het kassasysteem moet in grote mate worden voorkomen als u veilig wilt blijven.

Ten derde moet u passende veiligheidsmaatregelen implementeren. Installeer bijvoorbeeld antimalware- en antivirusprogramma's op uw systeem. Het is ook belangrijk dat u ze regelmatig bijwerkt, zodat ze schadelijke dingen op uw computer kunnen identificeren en vernietigen.

Een ander idee is dat u de POS-programma's up-to-date moet houden en ze driemaal per week moet onderhouden. Als uw software en programma's verouderd zijn, bestaat de kans dat de hackers uw systeem op een betere manier zullen aanvallen. Een bijgewerkt kassasysteem zorgt ervoor dat uw apparaat veilig is. Download en installeer alleen de nieuwste versies, zodat u uw bestanden en gevoelige gegevens niet kwijtraakt.

Met deze tips kunt u ervoor zorgen dat uw computers en smartphones worden beschermd tegen de POS-malware.

November 28, 2017