Back to Question Center
0

Abc.xyz blokkeren Verwijzingsspam - Professioneel advies van Semalt

1 answers:

Abc.xyz is een bekende domeinnaam, die eigendom is van Alphabet Inc. Om onbekende redenen werd deze domeinnaam door Google Analytics aangeduid als spam - companies designing apps. Zo heeft een groot aantal webmasters het op een permanente basis geblokkeerd en moet je hetzelfde doen. Het is gemeld dat abc.xyz is geblokkeerd door een groot aantal webmasters over de hele wereld. Dat heeft Google Analytics-gegevens gespamd met niet-echte verwijzingsprogramma's en illegaal verkeer. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat het een van de gevaarlijkste sites voor ongewenste e-mail van derden is en niet tegen elke prijs mag worden geopend.

Jack Miller, de Senior Customer Success Manager van Semalt , zegt dat in het geval u deze URL hebt bezocht, de link in uw browser zal worden opgeslagen. Ook worden gebruikers doorgestuurd naar webpagina's die vreemde berichten bevatten. Een van die berichten wordt gelezen als afkomstig van de oprichter en CEO van Google, Larry Page, maar feit is dat het niets met de werkelijkheid te maken heeft en zo vroeg mogelijk moet worden gesloten.

De URL blokkeren in Google Analytics

Deze specifieke URL maakt gebruik van een groot aantal tactieken om zichzelf authentiek en legitiem te laten lijken..Veel mensen koppelen het aan hun sites en beschouwen het als een goed verwijzingsprogramma, maar dat is het in feite niet. Dit genereert spookverkeer naar uw site en beschadigt uw gegevens dagelijks. Het is belangrijk om deze URL op zijn vroegst in Google Analytics te blokkeren. Deze URL wordt niet aanbevolen aan grote websites en serviceproviders omdat deze is geassocieerd met veel phishing-aanvallen. De hackers en spammers betrekken mensen bij referrerspam en stelen hun persoonlijke informatie. Abc.xyz is een legitieme site zelf, maar wanneer deze wordt gekoppeld of gelinkt met andere websites, kan deze geen goede resultaten opleveren.

Verwijzer-spammers

Het doel en het doel van verwijzende spammers zijn om de gegevens en bestanden op uw websites te targeten. Ze proberen mensen aan te trekken via een aantal promotiecampagnes. Ze zeggen dat ze uw site zullen promoten en u kwaliteitsbezoeken zullen brengen, maar het is niet waar. Bijna alle referrerspammers vergroten hun eigen Google-zoekresultatenpositie door backlinks te maken, ze gebruiken uw website om dergelijke backlinks te maken en kunnen problemen voor u creëren. Ze worden door de index-bots van Google gecrawld en doen zich voor alsof ze namens u werken.

Het gevaar voor uw site

Abc.xyz Verwijzings-spam van Google Analytics is van plan om uw site te beschadigen en de metingen op het internet te verpesten. Het infecteert uw gegevens en creëert valse rapporten. De volgende stap is om valse bezoeken en treffers te verzenden zodat Google Analytics aan je twijfelt. Dit infecteert de meeste van uw rapporten en vermindert de kwaliteit van uw verkeer. Het is dus erg belangrijk om deze website te blokkeren en je niet aan te melden voor aanbiedingen en aanbiedingen, hoe aantrekkelijk en prachtig ze ook zijn. U krijgt een hoog bouncepercentage en target uw zoekwoorden om de eigen sites te rangschikken. Om er vanaf te komen, zou u filters moeten maken en deze blokkeren door uw instellingen aan te passen. U kunt ook uitsluitingsfilters maken om uw online bescherming te maximaliseren.

November 28, 2017