Back to Question Center
0

Aantrekkelijke tips van Semalt over het uitsluiten van het IP-adres van uw Google Analytics

1 answers:

Het uitsluiten van uw IP-adres van uw Google Analytics is net zo belangrijk als strategizing voor uw campagne. Als u uw gegevens correct en schoon wilt houden, kunt u overwegen Google Analytics op uw website te installeren. Na het installeren en bijwerken van GA op uw website, verwijdert u uw eigen IP-adres om te voorkomen dat u in de war raakt met de bouncepercentages van uw potentiële bezoekers - agendor. Intern verkeer maakt niet alleen misbruik van de bouncepercentages van uw bezoekers, maar heeft ook negatieve gevolgen voor uw rapporten.

De afgelopen drie weken hebben botverkeer en intern verkeer gegenereerd vanuit het kantoor invloed op de gegevens van veel klanten. Spam van verwijzer en spook hebben ook op grote schaal bijgedragen aan het interne verkeer. Het stimuleren van uw gebruikersbetrokkenheid is erg belangrijk bij het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie. Sluit uw IP-adres, bekende spiders en bots uit uw gegevens om realistischer gegevens te verkrijgen.

Gebruik de tips van Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt , om spam, ghost referrer spam en uw adres effectief te filteren.

Waarom u uw eigen IP-adres moet uitsluiten van uw Google Analytics

Werken op uw eigen website draagt ​​bij aan intern verkeer. Hoe meer u en uw medewerkers door de pagina's van uw websites blijven klikken, hoe meer bezoekers er worden bezocht. Een klant met personeel moet ook zijn IP-adressen volledig uitsluiten. Het belang van het laag houden van uw bouncepercentages in uw campagne voor zoekmachineoptimalisatie kan niet goed worden benadrukt. Bouncepercentages spelen een belangrijke rol bij het converteren van uw zoekwoordrangschikking.

Het aantal bouncings wordt meestal bepaald door het aantal klanten dat uw website bezoekt en vervolgens terugkeert. Als u uw bouncepercentages behoudt, weet u zeker dat degenen die uw pagina hebben bezocht, de andere pagina's hebben kunnen doorlopen..Als u uw IP-adres uitsluit van uw site, worden de bouncepercentages lager, vandaar dat uw conversiesleutelwoord relevant wordt geacht door Google.

Hoe uw IP-adres uit te sluiten van uw GA

Het uitsluiten van uw IP-adres van uw Google Analytics houdt een procedureel proces in. Volg deze procedure om te voorkomen dat uw gegevens in de war raken.

1) Klik op de optie 'Volgende rapportage' en zoek naar uw website.

2) Klik in de rechterbovenhoek op de knop 'Beheerder'.

3) Controleer de link naar uw websitegegevens en klik om een ​​weergave te hebben.

4) Klik op standaardfilters die bij Google Analytics worden geleverd.

5) Klik op de 'Nieuwe filters'. In dit stadium kunt u uw IP-adres uitsluiten zonder problemen te ondervinden.

6) Vink het vakje aan dat op uw GA wordt weergegeven en selecteer 'Uitsluiten'. Ga verder en selecteer 'verkeer van uw IP-adres'.

7) Twee methoden worden gebruikt om te controleren op uw IP-adres. U kunt het adres ophalen vanaf de opdrachtregel van uw computer door uw IP-adres te configureren of een HTTP-adres te typen om uw adres aan te vragen.

Ga na het ophalen van uw IP-adres terug naar uw Google Analytics-pagina en voer uw adres in de verstrekte openstaande hokjes in. Klik op opslaan om te filteren en uw IP-adres uit te sluiten van uw website en uw Google Analytics. De spam, bots en spiders van de verwijzer zijn de afgelopen weken zo onaangenaam geweest voor online bedrijven. Uw bouncepercentages laag houden en het ophalen van schone gegevens voor uw campagne is erg belangrijk.

November 28, 2017