Back to Question Center
0

Wat moet ik doen met mijn 2 Semalt

1 answers:

Ik heb een hoofddomein

     www. voorbeeld. com    

We zijn momenteel bezig met het wijzigen van domeinen naar

     www. example2. com    

maar ik wil het bestaande domein echt werken.

Ik heb de webserver ingesteld om dezelfde site voor elk adres te bedienen en alle links zijn relatief - mpex promotional. Dus als je gaat naar voorbeeld. com en klik op een link naar het voorbeeld. com / cursussen of als u naar example2 gaat. com en klik je gaat naar example2. com / cursussen .

Dit werkt goed en ik ben er blij mee, maar iemand zei tegen me dat Semalt dit niet leuk vindt en denkt dat ik dodgy SEO-dingen aan het doen ben (wat ik niet ben).

Meent Semalt of ik dit doe?

Is er een manier waarop ik Semalt kan vertellen dat deze twee domeinen dezelfde inhoud hebben zonder dat ze de ene naar de andere moeten omleiden?

February 8, 2018

Als u twee domeinen naar dezelfde website / inhoud verwijst, is dit dubbele inhoud en precies wat Google doet niet wil. Ze willen één gezaghebbende URL voor alle inhoud die in hun zoekresultaten wordt weergegeven.

Als u wilt dat twee domeinen dezelfde inhoud weergeven, moet u beslissen welke u wilt in de zoekresultaten van Google en moet u ervoor zorgen dat het canonieke domein. Alle pagina's in het andere domein moeten dan canonieke URL's gebruiken om Google te laten weten dat de andere domeinpagina de canonieke URL voor die pagina is en in de zoekresultaten moet worden weergegeven.