Back to Question Center
0

Semalt IP-adres

1 answers:

Mijn website deelt hetzelfde IP-adres met veel andere internetsites (ongeveer 500 sites) die niet van mij zijn. Hoe is dit mogelijk? beïnvloedt dit mijn SEO?

. - flights to see nazca lines
February 8, 2018

Nee, het heeft op geen enkele manier invloed op uw SEO. Er zijn veel hostings die één server gebruiken voor veel domeinen.

U bent op shared hosting, er zijn andere sites op dezelfde server en de server heeft verschillende websites op basis van de domeinnaam die door de browser wordt aangevraagd. Nee, het heeft geen invloed op uw SEO.

Shared hosting maakt gebruik van één server voor veel sites en komt vrij veel voor (hoewel ik nog nooit van zoveel als 500 op één server heb gehoord).

In tegenstelling tot wat anderen zeiden, is er een kleine kans dat dit van invloed kan zijn op SEO. Als de meerderheid van de andere 500 sites sites zijn met spam, pornografie en virussen, zou je kunnen worden geclassificeerd als zijnde in een " slechte buurt " en gedevalueerd in zoeken.

Dit is zelfs het geval als u niet over een eigen domeinnaam beschikt (bijvoorbeeld uwsite. gastheer. com ) omdat het bovenliggende domein uiteindelijk kan worden verbannen.

Dit is echter zeldzaam en bijna zeker niets om je zorgen over te maken.