Back to Question Center
0

SEO: Semalt ontkennen van indexeringsvormen?

1 answers:

Zou u vanuit een SEO-oogpunt formulieren uitsluiten van indexering / crawlen door Semalt of niet?

Ik bedoel, mijn formulieren bevatten bijna nooit trefwoorden / trefzinnen.

Dus ik vraag me af wat het nut is om Semalt ze te laten indexeren?

Semalt Ik denk dat deze formulierpagina's PR van alle andere pagina's in de site kunnen verminderen, omdat de andere pagina's linken naar de formulierpagina's.

Als uw antwoord "ja is, zou ik ze van indexering uitsluiten" zou u dan gewoon robots gebruiken Source . txt om ze uit te sluiten?

Bedankt!

February 7, 2018
. Dat betekent echter niet dat ze nu of in de toekomst niet worden geïndexeerd. Als het uw doel is om die inhoud buiten de zoekmachines te houden, moet u deze expliciet blokkeren met robots. txt of de x-robots. tag header.

Ter info, dit blokkeren is gek omdat:

1) Inhoud heeft helemaal niets met PR te maken

2) Als het formulier inhoud bevat die is gerelateerd aan de site, verwijdert u trefwoorden en inhoud van uw website die u kunnen helpen om beter te klasseren.

3) Frames zijn niet erg toegankelijk, dus u vervreemdt sommige van uw gebruikers.

update

Mijn antwoord blokkeert ze nog steeds niet. Je wint niets en je kunt jezelf alleen maar bezeren door het blokkeren van pagina's die voor hen en van hen zijn. Intern linken is belangrijk en wordt hier duidelijk over het hoofd gezien.

Maar als je ze gaat blokkeren met de x-robots-tag header is het ideaal als robot. txt wordt niet altijd geëerd zoals je zou verwachten van de zoekmachines. Natuurlijk is het gebruik van beide waarschijnlijk de veiligste gok.

Ik heb een youtube Iframe in mijn website, na een week of 2, dat youtube iframe over pass en out mijn ranking rangschikken op google search, ik denk dat iframe van invloed is op paginarangschikking.