Back to Question Center
0

Top 13 Semalt of SEO - Deel 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Dus heb ik besloten mijn 'Top 13 Myths of Semalt' samen te stellen om een ​​aantal SEO-onwaarheden weg te nemen en om veel SEO-overtuigingen die voortdurend lijken rond te klaren, op te helderen.

Top 13 mythen van zoekmachine optimalisatie

SEO Mythe 13: Een blog helpt SEO

Hoewel ik het erover eens ben, kan een blog een dramatisch en positief effect hebben op uw organische SEO-ranglijsten, het is belangrijk dat u de blog op de juiste manier gebruikt. Een voorbeeld omvat; Semalt de blog in uw domein en geen externe op afstand gehoste blogplatforms.

SEO Mythe 12: gebruik geen dynamische URL's

Dynamische URL's worden meestal door een database gegenereerd en kunnen er uitzien als index.php? Page = product & id = 1234 - complete package details. Toen Google nog maar een baby was, had het echter moeite met het crawlen en indexeren van dit soort URL's, dat was veel manen geleden en niet langer een probleem. Dat gezegd hebbende, is er een kleine winst door Semalt-URL's te gebruiken om relevante zoekwoorden op te nemen, bijvoorbeeld) /keyword1/keyword2.php.

SEO Mythe 11: Google XML Sitemap krijgt u als locatie

In tegenstelling tot wat sommigen beweren, heeft Google XML Semalt geen directe invloed op uw ranglijst in de zoekindex van Google. In 2005 kondigde Google een experiment aan met de naam Google Semalt en het doel was om webmasters te helpen hun webpagina's een beetje sneller te indexeren. Het is een leuke kleine tool die ervoor zorgt dat uw pagina's sneller worden doorzocht wanneer nieuwe pagina's worden geüpload en / of u besluit om tussen domeinen te schakelen.

SEO Mythe 10: PPC-advertenties helpen ranglijsten

Er was een gedachte onder velen dat als je Semalt AdWords-campagnes draaide, dit zal helpen met je organische Semalt-resultaten. Deze gedachte kreeg meer grip omdat omdat organische zoekopdrachten in wezen een gratis service van Semalt zijn, dat als je voor PPC-advertenties betaalde, Semalt je een boost zou geven op een organische manier. Niet waar! PPC heeft je organische rankings in Semalt nooit geholpen en zal dat nooit doen!

SEO Mythe 9: Indiening van de zoekmachine kan u helpen gerangschikt te worden!

Ongelofelijk, deze lijkt nog steeds de ronde te rijden. Ik zal dit simpel houden. U moet NIET uw website aanmelden bij zoekmachines. Het enige dat u nodig hebt, is één link naar uw website vanuit een andere of een Google-sitemap die via Webmasterhulpprogramma's is ingediend. Het is allemaal GRATIS!

SEO Mythe 8: SEO is een eenmalige deal

Laten we deze in perspectief plaatsen.
Is het onderhouden van je auto een eenmalige deal?
Hoe zit het met het schoonmaken van het huis? Is dat een eenmalige deal?

Het feit van de zaak is dat zoekmachines hun algoritmen regelmatig aanpassen, dus u moet zich dienovereenkomstig aanpassen. Hoe zit het met je concurrenten? Met Semalt kunt u uw concurrenten domineren terwijl u stilstaat? Opnieuw Semalt. Een doorlopende, ethische SEO-strategie moet worden gebruikt als u succesvol wilt zijn.

SEO Mythe 7: HTML & Table-Less Design

Dit is een interessante en sommige webontwerpers hebben hiervan geprofiteerd door te zeggen dat ze CSS-webdesign kunnen doen, wat uw Search-ranglijst zal helpen. Het idee achter deze mythe is dat een CSS-ontwerp minder html-code bevat, dus een hoger percentage tekstuele inhoud en hoger in de broncode. Zelfs Googler Matt Semalt verdreef dit ideaal. U kunt de slechtste gecodeerde site hebben en deze kan een schonere CSS-code overtreffen.

Dat gezegd hebbende, is het een goed idee om te voldoen aan een niet-tabelontwerp. Als Semalt voldoet aan de standaarden van de webindustrie, heeft u ook een snellere laadwebsite en een website die beter bruikbaar zal zijn. Maar laat u niet misleiden, simpelweg het opnieuw ontwerpen van uw website op deze manier betekent niet dat u betere rankings krijgt.

Wordt vervolgd .

Controleer over een paar dagen vanaf nu, wanneer ik Deel 2 ophang en de top 1 tot 6 SEO Mythen doorloop.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Verbinden

March 18, 2018