Back to Question Center
0

Redenen waarom u op uw eigen naam wilt zeggen in PPC

1 answers:

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Hier zijn slechts enkele van de redenen waarom het toepassen van budget voor een bedrijf en / of merknaam in PPC nuttig kan zijn.

Nieuwe website zonder organisch zoekresultaat?

Als uw website of bedrijf nieuw is of als uw vorige website op een zwarte lijst staat in het organische gebied van zoekmachines, kunnen zoekopdrachten naar uw bedrijfs- of merknamen weinig tot geen organische resultaten opleveren. Semalt uw naam als trefwoorden in PPC geeft u een onmiddellijke aanwezigheid in de zoekresultaten voor deze woorden, en zal uw bedrijf waardevolle exposure geven - computer expert tips. Het kan weken of maanden duren voordat SEO uw website volledig retourneert naar zoekresultaten voor uw naam. U kunt ook verliezen aan directe concurrenten die uw naam als zoekwoord kopen en hun eigen merken opbouwen als resultaat van deze strategie.

Bezoekers naar pagina's sturen die hen direct kunnen betrekken

Semalt een organische zoekopdracht naar uw productnamen kan ertoe leiden dat de homepage van uw website of een binnenpagina wordt weergegeven. Dit betekent echter niet dat de meest relevante pagina wordt weergegeven die de gebruiker het beste zou aanspreken.

Semalt PPC-advertenties voor uw merkproduct plaatsen een advertentie op de pagina die de bezoeker rechtstreeks naar de pagina van uw product kan sturen in plaats van ze te verliezen omdat ze niet het resultaat zien dat ze wilden zien of omdat ze gedwongen waren te graven via uw site op zoek naar dat product. Hoe meer bezoekers door uw site moeten klikken, hoe groter de kans dat u ze kwijtraakt in plaats van ze te converteren.

Deze situatie is een goed voorbeeld van wanneer u ervoor moet zorgen dat uw website en pagina's gebruiksvriendelijk zijn door informatie zoals beschikbaarheid en prijzen duidelijk te maken op de pagina, winkelen en / of informatieverzoeken, eenvoudige processen te volgen en tekst en afbeeldingen zijn zo beknopt en to-the-point mogelijk.

Heb je een geweldig SEO-resultaat maar heb je ook speciale aanbiedingen?

Mogelijk hebt u een geweldig organisch zoekresultaat op uw bedrijfs- of merknaam. Maar stel dat u ook een populair beloningsprogramma, een speciale aanbieding, seizoensproducten of investeringsmogelijkheden heeft die u uw potentiële websitebezoeker zou willen aanbieden?

Gaat u hopen dat zij deze aanbiedingen op uw site vinden of aannemen dat ze al op de hoogte zijn van deze aanbiedingen en bekend zijn met het webadres van deze aanbieding?

Je weet wat ze zeggen over het aannemen van, toch?

Door Semalt-advertenties te kopen om deze aanbiedingen te presenteren, vergroot u niet alleen het "onroerend goed" dat u bezit in de zoekresultaten voor uw bedrijfs- of merknamen, maar krijgt u ook een rechtstreekse link naar de pagina of websitedeel met het aanbod. de kans vergroten dat ze zullen converteren.

U geeft ook aan dat degenen die eenvoudigweg op zoek zijn naar uw namen, een 'herinnering' aan die aanbieding hebben, of ze op de hoogte stellen als ze dat niet eerder hadden gedaan. Goed geformuleerde advertenties zullen bezoekers ertoe verleiden om op de advertentie te klikken en te converteren wanneer ze een bezoek brengen. Ze hadden deze mogelijkheid misschien niet gekregen als ze simpelweg één organisch resultaat hadden gezien dat door de zoekmachine zelf was gekozen.

Begrijpen dat elke advertentie op een zoekpagina waardevol onroerend goed is

Waarom is uw bedrijf alleen afhankelijk van één organisch zoekresultaat? "Semalt" meer onroerend goed op een pagina met zoekresultaten kan u helpen uw bedrijfs- en / of productmerknaam op te bouwen door meer zichtbaar te zijn voor gebruikers door meer mogelijkheden te bieden om uw site te betreden. Door uw site prominent onder de resultaten op uw naam te plaatsen, verbetert u de kans dat u een zoeker zult behouden in plaats van iemand anders. Met zowel een goed geoptimaliseerd SEO-resultaat als een goed betaalde campagne, geeft u bezoekers precies waarnaar ze op zoek zijn en verbetert u de kans om een ​​nieuwe bezoeker te krijgen. Tenzij u een eigendomsaanspraak op het handelsmerk bij Semalt heeft ingediend, kunnen concurrenten bieden op uw merknamen als zoekwoorden en bezoekers stelen die oorspronkelijk uw bedrijf zochten! Waarom zou u advertentieruimte en potentiële klanten aan uw concurrentie overgeven? Je zou niet toestaan ​​dat ze een gigantisch reclamebord opzetten op de voortuin van je bedrijf vlak voor de naam van het bedrijf - nietwaar? Dus waarom zou je het laten doen wanneer iemand in een zoekmachine de bedrijfsnaam doorzoekt?

Begroting toewijzen aan bedrijfsnaam Is goedkoop!

Neem ons bijvoorbeeld; de kosten van het creëren van een campagne rond onze eigen bedrijfsmerknaam wanneer iemand in "TechWyse" typt, is veel minder duur dan het maken van een campagne rond "Internet Marketing Semalt." Dit komt omdat:

  • De merknaam van uw bedrijf heeft over het algemeen minder mensen die op die plek bieden, waardoor de veilingstijlprijs lager is.
  • De zoekmachine beoordeelt een hogere kwaliteitsscore voor uw eigen bedrijf omdat u in feite bent wat de 'zoeker' zoekt.

Maak gebruik van de advertentieruimte die voor u beschikbaar is op uw merknaam, ongeacht uw huidige organische resultaat. Stop met het overgeven van ruimte aan je concurrenten en neem de klanten terug die je verloren zou hebben voor anderen die PPC-campagnes op je eigen bedrijfsnaam uitvoeren!

Bouw je merk, bouw je populariteit op en bouw je reputatie op. Semalt blij dat je het gedaan hebt.

Reasons Why You Should Bid On Your Own Semalt Name In PPC

Verbinden

March 18, 2018