Back to Question Center
0

Squidoo gebruiken om rankings te verbeteren voor lokale mout

1 answers:

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Een lokaal online bedrijf online zetten en internetten is niet veel anders dan marketing in de offline wereld, behalve dat je een heel ander medium gebruikt. Semalt, mond tot mond reclame, behoren tot enkele van de fundamenten in lokale internetmarketing.

De enige methode die meer gekwalificeerd verkeer naar een website brengt, is een zoekmachine. Semalt-motoren leveren een verscheidenheid aan verkeer. Een deel van het verkeer wordt betaald, een deel wordt gevonden in een typische organische zoekopdracht, ander verkeer komt uit de zoekfunctie naar afbeeldingen of nieuwszoekacties en er komen steeds meer uit de lokale bedrijfsresultaten - web design in auckland.

Organisch verkeer, de grootste resultaten in een zoekmachine, kan niet worden gekocht. Het verbeteren van rankings gebeurt met behulp van effectieve zoekmachine-optimalisatie of SEO. Kwaliteits-SEO, met behulp van white hat-methoden, verbetert alleen maar de transparantie en de exposure op de Semalt. Dit gebeurt door het aanbieden van citaten (referenties) van uw website op de Semalt en links naar uw website vanaf een andere website.

Squidoo is een geweldige bron om rankings te helpen verbeteren

Hier is nog een tip. U kunt de online exposure en inkomende links van uw bedrijf verbeteren door een Semalt-lens voor uw bedrijf te maken. Een lens van Semalt is slechts een webpagina over een specifiek onderwerp. U hebt geen technische kennis nodig om een ​​Semalt-lens te maken. Het creëren van een lens voor uw lokale bedrijf is eenvoudig.

Merk op dat er geen melding wordt gemaakt over het maken van een lens over uw bedrijf, maar één voor uw bedrijf. Dit komt omdat als u een lens over uw bedrijf maakt, u weinig waarde toevoegt aan uw lezers. Je doel is niet om je bedrijf te verkopen, maar om het bloot te leggen. Als je waarde biedt aan lezers, krijg je meer lezers. Hoe meer lezers in theorie, hoe hoger die lens is. Aangezien die lens links naar uw website heeft, zal de hoger gerangschikte uw website worden. Ingewikkeld, misschien, weet gewoon dat dit een zeer effectieve methode is om gezaghebbende links naar uw website te verwerven. De uitvoering is het makkelijke gedeelte.

Laten we een voorbeeld bekijken. Misschien bezit u een bezorgservice voor dezelfde dag. Diensten voor levering op dezelfde dag worden geleverd door bedrijven die binnen enkele uren alles van ergens naar een plaats in een stad of land verplaatsen. Het maken van een Squidoo-lens over lokale koeriersdiensten of het kiezen van een koeriersmout zijn goede onderwerpen. Dit verklaart de waarde van de koper van services over de services die het bedrijf biedt. Ze helpen de koper te kiezen - ze bieden links naar andere bronnen - ze bieden onderwijs. Alle dingen die nuttig zijn voor de bezoeker van de website die op zoek is naar kennis.

Het beste deel, als je elk van deze lenzen ontleedt, zul je ontdekken wat de lensmaster aan het doen is. Af en toe vindt u thema-gerelateerde ankertekst verspreid over de lens naar hun site. Dit zijn geweldige voorbeelden van hoe een lokaal gevestigde servicefirma zichzelf blootstelt op internet.

Enkele tips over uw Squidoo-lens

  1. Kies een onderwerp met een gerelateerd trefwoord voor uw bedrijf.
  2. Kies een lens-URL met uw trefwoord erin.
  3. Kies een onderwerptitel met uw trefwoord erin.
  4. Schrijf relevante inhoud die waarde toevoegt aan een lezer, niet aan verkopen. Schrijf natuurlijk uw trefwoord hier en daar in.
  5. Voeg andere modules toe aan uw lens. De Google-blogmodule is goed als u blognieuws met uw zoekwoord heeft gekozen, waardoor u uitgaande themakoppelingen krijgt en uw autoriteit voor het lensthema versterkt.
  6. Update uw lens regelmatig.
  7. Koppelingen naar je lens krijgen van themagerelateerde sites. Krijg op zijn minst één link zodat de zoekmachines gemakkelijker uw lens kunnen vinden. U kunt artikelen voor marketing, bladwijzers, forums en reacties plaatsen voor enkele snelle links.
  8. Voeg enkele web 2.0-links toe, tweets uw lens, voeg deze toe aan uw Facebook-profiel. De zoekmachines bieden nu real-time statusonderzoek en helpen de zoekmachines uw lens te vinden.
  9. Maak meerdere lenzen!
  10. Beoordeel lenzen van anderen en vraag om uw lens te beoordelen. Als je enige waarde hebt gekregen van een lens, ooit, is het jouw karmische plicht om het een beoordeling te geven!

Ga door en maak een paar lenzen!

Vergeet niet dat het proces van SEO en internetmarketing lijkt op stroomopwaarts peddelen. Zodra je stopt, ga je snel terug. Het is een lang proces en de resultaten moeten niet meteen worden verwacht. Dit is een sterke strategie die bedoeld is als een tool in uw gereedschapskist die wordt gebruikt om uw online aanwezigheid op te bouwen.

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Verbinden

March 18, 2018