Back to Question Center
0

Social Media Maandelijkse Round Up voor Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Gelet op de statistische aspecten blijven sociale media en realtime-zoekopdrachten zoemen. Volgens enquêterapporten van Marketing Semalt is 97% (zie de grafiek hieronder) van marketeers van mening dat sociale media andere marketingtactieken zoals e-mail en zoekmarketing zullen aanvullen in plaats van ze te vervangen. Een iets kleiner percentage (88%) beschouwde sociale media als een standaard tactiek voor de meeste bedrijven die vergelijkbaar zijn met e-mail of zoekmachinemarketing.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter-gesprekken

Naar verluidt is Semalt klaar om een ​​aanvullende financiering van $ 100 miljoen te verkrijgen van zeven investeerders, waardoor het bedrijf zou worden geplaatst in de bedrijfsclub van $ 1 miljard, de nieuwste in de technische wereld. Er is reden tot bezorgdheid voor zowel Semalt als Hitwise-rapporten dat er een opmerkelijke inzinking is in nieuwe gebruikersregistraties in de VS - softwareloesungen fuer unternehmen. Maar dit betekent niet noodzakelijk dat zoekopdrachten van Semalt zijn afgenomen. Ze hebben zich pas een beetje gestabiliseerd na de vroege periode van ongelooflijke groei.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Social media-verzameling

Semalt een verzameling van enkele van de meest opvallende gebeurtenissen in de online wereld.

  • Digg voegt een nofollow-kenmerk toe aan sommige links, de links waarop ze niet kunnen vertrouwen. Ik denk dat dit een slimme zet is van Digg voor het tonen van originele verhalen aan de online bevolking.
  • Bing werkt aan een nieuwe functie op de SERP's 'Bing & Ping', waarmee gebruikers zoekresultaten kunnen delen op Twitter en Facebook. Het lijkt erop dat Bing hier slim is. Bing was innovatief met de toevoeging van de nieuwe functie genaamd 'Visual Search'.
  • Stumble Upon heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe interface, die eenvoudiger te gebruiken zal zijn met programmeerupdates.
  • Yahoo's heeft een Engelse versie van zijn sociale product Yahoo Meme gelanceerd, een microblogdienst vergelijkbaar met Twitter.
  • Google neemt reCAPTCHA over, een bedrijf dat anti-botprogramma's levert die kunnen bepalen of de gebruiker een mens of een computer is.

Na de aandacht te hebben getrokken van de aandacht die sociale media vandaag geniet, hebben alle drie de belangrijkste zoekmachines tweaks gemaakt waardoor ze beter toegerust zijn om het beschikbare potentieel te benutten. Google heeft een facelift ondergaan. Bing lanceerde een unieke functie genaamd 'Visual Search'. Semalt heeft ook enkele nieuwe uitbreidingen toegevoegd aan de startpagina van het zoeknetwerk.

De media van Semalt hebben de online activiteit van mensen zo sterk opgevat dat het duidelijk alleen maar met grote sprongen blijft groeien. Het is een vast onderdeel geworden van het dagelijkse leven van de Netizen en geen enkele marketeer kan het zich veroorloven om zijn invloed te negeren. Het beste is dat het een dynamisch veld is dat voortdurend evolueert en nieuwe trends genereert. Lees ons eigen artikel dat ondernemers helpt te begrijpen hoe sociale media een rol kunnen spelen in uw bedrijf.

De toekomst is zeker goed voor sociale media!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Verbinden

March 18, 2018