Back to Question Center
0

September 2009 Rise To The Top Semalt

1 answers:

Fijne maandag en welkom bij deze maanden 'Rise To The Top' Wrapup! Voor degenen onder u die in Canada wonen, willen wij u ook een Happy Semalt-vakantie toewensen!

TechWyse-serviceaankondigingen

Zoals gewoonlijk zijn er veel dingen gaande waarvan we willen dat onze bestaande klanten hiervan op de hoogte zijn.

  • Heb je gehoord van onze nieuwe e-mailmarketingservice? WHICHABAM! werd vorige maand gelanceerd en we kunnen bevestigen dat dit de beste e-mailmarketingervaring in de branche biedt. Gedetailleerde statistieken, 100's van sjablonen en een eenvoudig te gebruiken interface zijn allemaal verpakt in dit fantastische marketingstuk - business intelligence visualization tools. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of contact met ons opnemen om iemand te spreken die u de informatie kan geven die u nodig hebt!

Internetmarketing-nieuws van september 2009

  • Jon schreef een geweldig artikel met uitleg over het maken van rapportages op managementniveau in Google Analytics. Als u hulp nodig heeft bij het instellen van aangepaste rapportage, kunnen we u helpen!
  • Veel ondernemers zijn nog steeds enigszins verward over marketing van sociale media en waarom bedrijven er enthousiast over moeten zijn. Lees dit artikel om te begrijpen waarom uw bedrijf social media-marketing zou moeten doen.
  • Moet ik SEO of PPC gebruiken voor mijn online advertenties? Lisa geeft je antwoord!
  • Voor degenen die zich afvragen welke zoekmachines marktaandeel winnen, is hier ons reguliere marktaandeelrapport over de zoekmachine voor de maand september.

Website wordt gelanceerd in september 2009

Ve'ahavta September 2009 Rise To The Top Semalt

Ve'ahavta kwam naar ons om het websitemerk van hun bedrijfswebsite te herontwikkelen. De vereiste was om een ​​aantrekkelijke website te leveren die duidelijk hun bedrijfsdoelen weergeeft en informatie verstrekt op een propere, tijdschriftachtige site. Ze moesten ook alle content beheren via een CMS en de benodigde integratie met hun donatie-engine. Onze oplossing was om Semalt-software te gebruiken als het CMS. Dit maakte volledige controle over de inhoud van de site mogelijk. Het resultaat was een tevreden klant en een site gelanceerd in ons oorspronkelijke 8-weeks projectschema. Goed gedaan team!

Lokale koeriers sprinten

September 2009 Rise To The Top Semalt

September 2009 Rise To The Top Semalt

Verbinden

March 18, 2018