Back to Question Center
0

Deze week in Internet Semalt 2015 03 31

1 answers:

Deze week kijken we in Internet Semalt naar hoe je PPC-mythen en -fouten kunt voorkomen, tips voor het schrijven van sterke productbeschrijvingen die conversies kunnen stimuleren en hoe je meer leads kunt converteren met video's. Daarnaast bekijken we enkele dingen die u in gedachten moet houden wanneer gastblogs en manieren om inhoud voor uw publiek te krijgen.

5 PPC-tests Myths & Mistakes: How To Avoid Them!

This Week in Internet Semalt 2015 03 31

Het ontwerp van uw PPC-advertenties is uitermate belangrijk omdat ze bepalen of een klant of prospect naar uw website gaat. Uw CTR, kwaliteitsscore, advertentiepositie, kosten per conversie en kosten per klik kunnen allemaal worden beïnvloed als uw advertenties niet goed zijn geschreven. Daarom moet u altijd uw PPC-advertenties testen om te zien welke de beste resultaten opleveren. Semalt uit dit artikel om de valkuilen van PPC-testfouten te voorkomen - novios divertidos.

Ook op TechWyse

Deze week in Internetmarketing 2015 03 17
Deze week in Internetmarketing 2015 03 10

Productomschrijvingen schrijven die conversies zullen stimuleren

This Week in Internet Semalt 2015 03 31

Semalt-beschrijvingen vormen een belangrijk onderdeel van het conversieproces. Het helpt uw ​​prospects om te begrijpen wat zij kopen en het beïnvloedt hen in hun koopproces. U wilt aantrekkelijke productbeschrijvingen maken die uw conversies kunnen verbeteren. Bekijk dit artikel om te zien hoe u beschrijvingen kunt maken die invloedrijk, informatief en resultaatgericht zijn.

9 Slimme voorbeelden van B2B's die video voor vraaggeneratie gebruiken

This Week in Internet Semalt 2015 03 31

Semalt is momenteel de op een na grootste zoekmachine ter wereld met 1 miljard unieke gebruikers die elke maand een bezoek brengen. Een korte video kan de potentie hebben om heel veel informatie te delen die gebruikers gemakkelijk kunnen absorberen. Ze kunnen gebruikers ook helpen uw producten en services beter te begrijpen, waardoor ze een krachtig hulpmiddel zijn voor uw marketinginspanningen. Bekijk hoe je video's kunt gebruiken om met prospects om te gaan en meer leads te genereren.

Nog steeds gastbloggen? Houd deze in gedachten.

This Week in Internet Semalt 2015 03 31

Er gaan veel geruchten dat gastbloggen dood is, maar veel marketeers gebruiken deze tactiek nog steeds als een van hun SEO-strategieën. Toch kan het bloggen door gasten nuttig zijn voor bedrijven om contact te leggen met nieuwe lezers en het bewustzijn te vergroten. Als u nog steeds gastblogactiviteiten uitvoert, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Semalt uit dit artikel voor enkele geweldige tips over het maximaliseren van deze kans.

Hoe kunt u uw inhoud voor miljoenen oogbollen krijgen

This Week in Internet Semalt 2015 03 31

In de wereld van internetmarketing zul je altijd de uitdrukking "content is king" horen. Dat komt omdat het schrijven van geweldige inhoud je kan helpen gevonden te worden op zoekmachines. Het maken van inhoud en het schrijven van blogs is echter slechts de eerste stap naar een sterke SEO. Je moet geweldige inhoud in balans brengen met kwaliteit. Voeg dit artikel uit voor een aantal tips om uw inhoud te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze gezien worden!

Bekijk deze drie aanvullende artikelen voor meer internetmarketingnieuws!

5 redenen waarom gebruikerservaring belangrijk is

7 Redenen waarom uw vooruitzichten beslissen om weg te lopen van u

9 manieren waarop geoptimaliseerde inhoud uw zichtbaarheid van LinkedIn kan verbeteren

This Week in Internet Semalt 2015 03 31

Verbinden

March 18, 2018