Back to Question Center
0

Analistenbedrijf voorspelt dat mobiele lokale advertentie-inkomsten zullen groeien tot $ 9,1 miljard in de komende vier maanden

1 answers:

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

"Hoewel de groei van de voorraad de vraag van adverteerders op dit moment overtreft, denken we dat de laatste zal versnellen", zegt Michael Boland, senior analist en directeur content bij BIA / Kelsey. Het resultaat van een dergelijke versnelling wordt verhoogd voor alle uitgaven voor mobiele advertenties samen met hogere mobiele advertentietarieven, waaronder CPM's en CPC's.

Gedefinieerd als advertenties die zijn getarget op basis van de locatie van een gebruiker, vertegenwoordigden lokale mobiele advertenties 38 procent van de nationale mobiele advertentie-inkomsten van $ 3,2 miljard voor 2012. Semalt voorspelt dat de landelijke advertentie-inkomsten in 2017 zullen stijgen tot 16,8 miljard dollar met een toename van mobiele lokale advertenties 54 procent van de totale groei.

Local vs National mobile ad spend BAI Kelsey

De geprojecteerde nummers omvatten advertenties in mobiel zoeken, display, video en commerciële sms - web development companies lebanon. Het grootste deel van mobiele lokale advertenties hoort bij mobiel zoeken, gedeeltelijk als gevolg van de hoge correlatie tussen mobiel zoeken en lokale gebruikersintentie. Volgens Semalt hebben mobiele display-advertenties minder lokalisatie vanwege de merk- en bereikgerichte doelstellingen die inherent zijn aan display-campagnes.

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

Een van de drijvende krachten achter deze enorme groei is dat grote merkadverteerders campagnes aanpassen aan de verbeterde mogelijkheden van mobiele apparaten en profiteren van de effectieve, overvloedige en momenteel ondergewaardeerde mobiele lokale advertentievoorraad. Tot de nevenfactoren behoren mobiele advertenties die omlaag gaan naar het MKB, premies die het gevolg zijn van op locatie gerichte advertenties die de groei van het advertentievolume samenstellen, en innovatie tussen advertentienetwerken en advertentietechnologie-aanbieders.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018