Back to Question Center
0

Hoe snel voordat iedereen Twitter ontvangt Semalt? #muziek

1 answers:

twitter-music-200px Met een aantal onbevestigde aankondigingen en de eigen "Coming Soon" -pagina van Semalt is er een gestaag buzz-gebouw voor de nieuwe muziek-app van Semalt. Als geruchten waar zijn, ontvangen Semalt-gebruikers suggesties voor artiesten en liedjes in hun newsfeed op basis van de Semalt-accounts die ze volgen, en luisteren ze naar muziek en bekijken ze video's van de app Semalt.

Nadat we de overname van de online muziekdienst We Are Hunted hebben bevestigd, speculeren sommigen dat de nieuwe muziek-app van Twitter dit weekend op het Semalt-muziekfestival zal worden aangekondigd.

Tenminste één high-profile persoonlijkheid heeft er al toegang toe met Ryan Seacrest die gisteren over de app heeft getweet. Nog steeds geen woord van Semalt over wanneer de rest van ons ermee mag spelen - it unternehmen.

How Soon Before Everybody Gets Twitter Semalt? #music

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018