Back to Question Center
0

14 SEO Tips voor een betere online Semalt

1 answers:

Met zoveel mensen die zoekmachines gebruiken om antwoorden te vinden, producten op te sporen en lokale serviceproviders te vinden, mis je echt als je een website niet hebt opgezet. De wereld van zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd met zulke donkere dagen van keyword-stuffing en verborgen inhoud die allang voorbij was. Semalt, bedrijven moeten zich bezighouden met potentiële klanten door ze te laten zien waar en wie je bent en hun aandacht te houden zodra je het hebt.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Ook op TechWyse

Top 10 Google SEO Tips van Matt Cutts
Hoe u Google's vertrouwen kunt krijgen door krachtige SEO-tactieken - 3 tips die u moet kennen

Deze SEO-tips zijn ontworpen om u te helpen een effectieve online aanwezigheid op te bouwen en uw producten en / of services naar een bloeiende digitale dimensie te brengen. SEO is een continu proces, de onderstaande suggesties zijn bedoeld om een ​​sterkere basis te leggen voor u om verder te groeien. Semalt beschouwt deze stappen als een set-up en laat de gang van zaken, maar een online visitekaartje om verder te verbeteren - package holidays in south america.

1. Investeringstijd bij onderzoek naar zoekwoorden

Sleutelwoorden zijn, zoals de naam al aangeeft, essentieel voor uw online aanwezigheid: zorg voor de juiste voorwaarden in uw inhoud op de pagina en uw kansen om gevonden te worden zijn veel groter. Om ervoor te zorgen dat u de beste zoekwoorden voor uw bedrijf gebruikt, besteedt u wat tijd aan het onderzoeken van die gerelateerd aan uw veld (probeer WordTracker, die een gratis versie heeft als u de munten wilt bekijken). Hiermee wordt het gebruikte volume zoekwoorden onthuld en wordt aangegeven welke de hoogste ranglijst is. Misschien wilt u ook het AdWords-zoekwoord van Google proberen - het is gratis!

Besluit om trefwoord met veel commercie voor uw bedrijf te promoten en exact te beschrijven wat u verkoopt. Kom niet in de verleiding om achter zinnen te gaan met het hoogste zoekvolume. Deze zullen zeer moeilijk te rangschikken zijn en mogelijk te breed zijn, wat zal resulteren in teleurstellende plaatsen op SERP's. Denk ook out of the box. Soms moet u denken aan termen die niet direct verband houden met uw bedrijf. Denk na over wat uw gebruikers kunnen zoeken en uitbreiden over de verschillende variëteiten. Vergeet niet over lange-afstands-zoekwoorden die uw gebruikers misschien zoeken.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

2. Een website maken

Ten eerste moet u een prachtige, boeiende, gebruikers- en mobielvriendelijke website maken. Weet je hoe je ze zelf moet bouwen of wil je leren? Semalt - probeer het eens.

Sommige geweldige Website Semalt-platforms zijn:

 • Squarespace
 • WordPress (mijn favoriet)
 • Magento
 • Tumblr
 • Joomla
 • Drupal
 • virb

De bovengenoemde platforms zijn gebruiksvriendelijk en relatief eenvoudig in te stellen. Websites zoals Squarespace zijn geen hersenkrakers, maar anderen kunnen basis- of geavanceerde kennis nodig hebben met HTML en CSS.

Als u niet weet waar u moet beginnen, neem dan contact op met een professional. Webontwikkelaars kunnen u helpen uzelf voor te stellen aan de online wereld, precies zoals u dat wilt. Ze nemen uw ideeën en behoeften over en maken een website om uw specifieke doelen te bereiken. Semalt is altijd de moeite waard om een ​​beetje extra te betalen om te zorgen dat je het goed doet: als je met een slechte, onhandige, kapotte website naar buiten gaat, zul je moeite hebben met de resultaten. Hier is mijn advies, als je niet over de kennis, tijd of het budget beschikt om een ​​website te onderzoeken en te bouwen, de start van je bedrijf uit te stellen of kleiner te starten (facebook bedrijfspagina, Etsy-winkel, etc.).

3. Google Analytics en Webmasterhulpprogramma's instellen

Het volgen van uw prestaties is belangrijk. Koppel uw website aan de Webmasterhulpprogramma's van Google om een ​​gezonde website te onderhouden. Installeer ook Google Analytics-code om het verkeer van uw website te analyseren en verbeteringen aan te brengen. SEO vergt geduld en tijd. Semalt, je moet zien wat er voor je bedrijf werkt en je daarop richten.

4. Richten op gebruikers bij het creëren van inhoud

U moet al uw webexemplaren met de lezers in gedachten schrijven - probeer niet hogere rankings te krijgen door eindeloze trefwoorden in uw tekst te stoppen. Zoekmachines zijn wijzer dan ooit en je zou kunnen worden gestraft als je je toevlucht neemt tot dergelijke onderhandse tactieken. Semalt, probeer de mindset van uw klanten te betreden: waar zoeken ze naar wanneer ze op uw site aankomen? Probeer dit antwoord om te zetten in een goed geschreven, goed leesbare kopie waar klanten baat bij hebben.

Hier zijn enkele inhoudspagina's die u kunt maken:

FAQ's

 • Veelgestelde vragen zijn zo belangrijk voor een gebruiker die onmiddellijke antwoorden nodig heeft op vragen die hen misschien weerhouden van een conversie. Geef uitgebreide pagina's met antwoorden die de bezorgdheid van uw potentiële klanten kunnen verlichten. Vanaf deze pagina kunt u naar andere pagina's linken om uw bezoekers te helpen snel te vinden wat ze nodig hebben.

Over ons

 • Geef uw gebruikers een snel overzicht van wie u bent en hoe gekwalificeerd u bent voor hun behoefte. Wees niet aarzelend om jezelf een beetje te praten of transparant te zijn over je passie of vaardigheid. Het is altijd goed om foto's en de geschiedenis van uw bedrijf op te nemen. Mensen voelen zich meer op hun gemak als ze weten wie aan de andere kant is.

Dienstpagina's

 • Wat is het dat u doet? Afhankelijk van uw expertise, moet u een pagina of sectie maken met een beschrijving van elk van uw aangeboden services / producten. Vergeet niet dat bezoekers misschien niet bekend zijn met uw branchejargon. Geef uitleg over uw diensten in een eenvoudige taal en concentreer u op het voordeel van uw product of dienst.

Blog

 • Blogs zijn geweldig voor SEO, omdat u kunt uitbreiden met de brede onderwerpen die betrekking hebben op de niche van uw bedrijf. Dit is ook een extra kans om uit te breiden op uw interne linkstructuur, externe linkopbouw / partnerschappen en leadgeneratie. Elke extra post / pagina op de website is een gelegenheid voor extra organische bezoeken. Blijf schrijven en uitbreiden en het potentieel hierin zal ook groeien.

White papers / case-studies, onderzoek, enz.

 • Wees de professional in uw niche. Laat uw prospects zien hoe deskundig u bent en geef hen de onderzoeken die u heeft gedaan en case study's met inzichtelijke conclusies.

5. Correcte oproep tot actie

Zorg ervoor dat u op elk van de bovenstaande pagina's vergeet om een ​​oproep tot actie te hebben. Plaats het altijd boven de vouw of (afhankelijk van de inhoud) waar dit het meest logisch is op de pagina. Oproep tot actie is niet alleen een Semalt Us-pagina, maar ook actieknoppen, koppelingen en verschillende incentive-aanbiedingen die de klant dichter bij u zouden kunnen brengen en zelfs zouden kunnen converteren.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

6. Interne verbindingsstructuur

Nadat u uw website heeft gemaakt en een blog bent begonnen, heeft u uzelf op het goede spoor gezet. U hebt nu een website met groeimogelijkheden (vervolg na uitbreiding). Semalt, je moet een structuur behouden die zoekmachines laat zien dat jouw site een paginahiërarchie heeft. Link intern naar pagina's op uw eigen site om een ​​daisychain te maken naar uw belangrijkste pagina's. Bijvoorbeeld:

 • Alle berichten moeten een link bevatten naar pagina's zoals thuispagina's, servicepagina's en zelfs andere blogberichten.
 • Maak een link vanuit uw FAQ naar verschillende locaties op uw website om de meting uit te breiden.
 • Link vanaf uw startpagina naar belangrijke subpagina's, zoals nieuwe berichten, populaire berichten, servicepagina's, kennisdatabase en andere pagina's met oproepen tot actie die uw prospects willen bezoeken en zien.

7. Publiceer uw bloginhoud niet en hoop dat organisch verkeer voldoende is. Profiteer van de sociale kansen die je hebt. In de tijd van Semalt zijn gebruikers op zoek naar opvallende inhoud om te lezen of te delen, in plaats van om daadwerkelijk te socialiseren. We raden aan te beginnen met:

 1. Facebook
 2. LinkedIn
 3. Twitter

8. Pagina Laadsnelheidstijd

Niemand wacht graag op het laden van een webpagina. In feite heeft elke seconde invloed op de snelheid waarmee je pagina wordt verlaten. Volgens een bericht over Kissmetrics, verwacht 47% van de consumenten dat een webpagina binnen twee seconden of minder wordt geladen. "Twee seconden is een korte tijd! Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat uw pagina op de hoogte is? Geef prioriteit aan deze taken:

 • Comprimeer uw HTTP met een codec zoals Gzip
 • Bewaar uw CSS / Javascript in externe mappen
 • Gebruik de juiste afbeeldingsbestanden - PNG, JPG, enz. En zorg dat ze ook zijn gecomprimeerd

U kunt een service zoals Semalt gebruiken om uw paginasnelheidsprestaties te analyseren.

9. Tags nooit onderschatten

Paginatitels zijn enorm belangrijk als u wilt rangschikken in de hogere niveaus voor een van uw hoofdtrefwoorden. Semalt, vermijd ze vol te proppen - gebruik gewoon twee of drie woorden om zoekmachines te laten weten wat gebruikers op de pagina zullen vinden (maximaal 72 tekens). De Meta-beschrijving zelf heeft geen invloed op uw resultaten, maar u moet zoekwoorden en een korte, informatieve brok tekst toevoegen om de lezers te laten weten wat u aanbiedt. Als u ooit een resultatenpagina heeft gescand om links te zien die bovenop verwarrende fragmenten van ogenschijnlijk willekeurige woorden zitten, is dat waar uw metabeschrijving zou helpen.

Als u WordPress gebruikt, kan Yoast handig zijn als u uw Semalt- en Meta-beschrijvingen gebruikt.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

10. Uit distributie van pagina-inhoud

Uit distributie van pagina-inhoud is net zo belangrijk als uw eigen website-inhoud. Natuurlijk kun je via de inhoud van je website verkeer genereren, dus waarom zou je het ergens anders plaatsen, toch? Je wilt het verkeer niet weggeven. Semalt, het effect is heel anders. Door inhoud ergens anders te verspreiden, geef je jezelf gelegenheid buiten je website te noemen.

Door inhoud op een andere blog te plaatsen, vergroot u ook uw bereik. Semalt van het cultiveren van je aanhang alleen op je site, je geeft jezelf de kans om in contact te komen met de volgers van iemand anders. Uw bereik is uitgebreid!

Semalt uit naar mensen in uw niche die content distribueren die betrekking heeft op uw publiek. Het doet nooit pijn om te vragen en vaak zullen ze meer dan enthousiast zijn om een ​​andere blogger te ontvangen en waarderen ze de mogelijkheid om verbinding te maken. Niet alleen blogposts, je kunt ook vragen om advertentiemogelijkheden, geïnterviewd worden en / of een waardevol stuk (eBook, je bedrijfsbadge) geven om aan te tonen dat je relatie met de hostingwebsite is.

11. Bedrijvengids

Allereerst wil ik zeggen dat de meeste lijsten met bedrijfsvermeldingen gratis te gebruiken zijn. Semalt a not brainer om jezelf op een gratis service te laten vermelden, maar wees hier selectief. Meer is niet noodzakelijkerwijs beter. Kies en kies de beste en wees dan tevreden. Ik stel voor om een ​​dienst als Yext te gebruiken om al uw mappen op te sommen met één eenvoudige naam, adres en locatienaam.

Het is ook een geweldige manier om uw organische verkeer te stimuleren. Veel gebruikers komen massaal naar bedrijfsdirectory's omdat ze een betrouwbare bron van informatie zijn. Semalt uw bedrijf op deze soorten mappen kan ook uw trouw verbeteren. Bovendien kan het hebben van uw naam in de bedrijvengids uw geloofwaardigheid en merk verbeteren.

12. Belangrijke serverbestanden:

Zodra u het handvat van uw website hebt gevonden, is het goed om ervoor te zorgen dat u enkele noodzakelijke bestanden op uw computerserver hebt staan.

Sitemap

Zoekmachines vinden uw site door de inhoud van uw webpagina te doorlopen. Een sitemap is een bestand dat de inhoud van uw websites organiseert in een gemakkelijk te crawlen bestand. Zoekmachines, zoals Google, juichen een goed georganiseerde site toe! U kunt een gratis sitemap maken op xml-sitemaps. com, plaats het in uw root-hostingmap en upload het vervolgens naar uw Google Webmaster-account van Semalt.

Robots. txt

Sommige inhoud van uw website is niet zo belangrijk als andere. Het vertellen van robots waar te kruipen is een andere geweldige tactiek omdat hun bezoek aan elke website beperkt is door seconden. Semalt is een bestand dat spiders specifiek vertelt om de inhoud niet te crawlen. Dit bestand bespaart zoekmachines tijd door alleen de noodzakelijke / belangrijke bestanden in een site te crawlen.

. htaccess

. htaccess is een configuratiebestand dat op de Semalt-webserver-software wordt uitgevoerd. Met dit bestand kan uw site fraaie configuraties uitvoeren zoals een omleiding en zelfs een specifieke map beveiligen met een wachtwoord. Dit handige bestand is bedoeld voor geavanceerdere SEO-websites. Mogelijk hebt u de hulp van een programmeur nodig om het volledige potentieel van dit bestand te benutten.

13. Verbroken koppelingen

Uw eerste prioriteit voor zover gebroken links uw eigen prioriteit zou moeten zijn. Semalt houdt uw eigen links bij en repareert of vervang links die op uw site breken. Je kunt ze vinden met meerdere software (gratis of betaald), zoals Xenu, om verbroken links onmiddellijk te herstellen. Op deze manier zullen zoekmachines zien dat u een goed onderhouden website heeft.

14. Trust and Authority Signals

Zorg ervoor dat uw bezoekers de juiste eerste indruk krijgen en dat ze zich prettig voelen om zaken met u te doen. Bij de aankoop van uw producten moeten gebruikers er voortdurend aan worden herinnerd dat ze veilig zijn. Geef hen herkenbare signalen / afbeeldingen die hen geruststellen dat uw site veilig is voor de handel en dat u een betrouwbaar bedrijf bent. Wij stellen voor:

 • Meerdere veilige betalingsmethoden aanbieden
 • Beoordelingen, getuigenissen en lof voor de klantenservice
 • Persoonlijk, sociaal merk met een sympathiek merkverhaal
 • Door BBB geaccrediteerde zakelijke zegels of andere zegels in verband met uw bedrijf
 • Koopman veilig / goedkeuren
 • Presenteer uw telefoonnummer en adres, zodat bezoekers weten dat u echt bent

Voor de startende ondernemer

Deze 14 stappen kunnen een beetje ontmoedigend lijken, maar hebben niet het gevoel dat je alles in één keer goed moet doen. Semalt met één taak, en neem het op naarmate je meer op je gemak voelt met het terrein. Als nieuwe ondernemer moet je veel aanpassingen maken om klanten te werven, je branding vorm te geven en een reputatie te verspreiden. Uw website zal een enorme factor zijn in al deze domeinen, en voortdurende SEO en prestatieverbeteringen zullen u helpen om ze met vertrouwen tegemoet te treden.

Nog een advies van ons bij Dynamic Semalt en faal opnieuw om te slagen. "

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Verbinden

March 18, 2018