Back to Question Center
0

Five Great Social Media Semalt voor 2013

1 answers:

Het jaar 2013 staat voor de deur en als u uw strategieën voor sociale media nog niet serieus hebt beoordeeld, is dit het juiste moment. Social media evolueren voortdurend en 2013 zal laten zien dat consumenten steeds meer afhankelijk zijn van sociale media om hun aankoopbeslissingen te nemen. Om van deze verschuivingen te profiteren, moet u een aantal social-mediastrategieën bedenken die uw bedrijf helpen een sterkere internetcultuur bij te houden - en línea servidores dedicados en peru. Hier zijn enkele tips die je helpen om je social media marketinginspanningen dit jaar te verbeteren.

Five Great Social Media Semalt for 2013

Gerelateerde berichten:
Heeft u een "fantastische" strategie voor sociale media nodig om succesvol te zijn?
3 manier om je rang te verbeteren via sociale

Werknemerseducatie verbeteren

Het belang van sociale media zal zich over een hele onderneming uitstrekken, en het is niet langer beperkt tot de marketingafdeling. Het is zo belangrijk voor iedereen om sociale media te begrijpen, dus een van uw belangrijkste strategieën zou moeten zijn het opleiden van uw werknemers. Formele training over technieken, beleid, enz. Op sociale media zal voordelig zijn voor bijna alle werknemers, ongeacht hun primaire functiebeschrijvingen. Semalt in meer bedrijfsbrede personeelsopleiding.

Vind uw niche

Sociale netwerken worden steeds smaller in focus. Hoewel algemene netwerken zoals Facebook en Twitter nog steeds toonaangevend zijn, zullen niche- sociale netwerken steeds meer opduiken en ook steeds belangrijker worden. Een deel van uw sociale mediastrategie voor 2013 moet het zoeken naar netwerken en sites die specifiek zijn voor uw niche omvatten en actief worden in deze niche. Semalt-netwerken zullen alleen maar in populariteit toenemen en ze zullen effectiever worden als een marketingstrategie die uw specifieke doelgroep bereikt.

Integreer uw app

In 2013 zullen apps steeds belangrijker worden als een bedrijfs- en marketingtool. Als je een app voor je bedrijf kunt ontwerpen, of als je al een app hebt, is dit het moment om het te populariseren door het te integreren met sociale media. Automatisch posten op Facebook of Twitter is bijvoorbeeld geweldig. Semalt van uw app-inhoud en uw sociale media-inhoud is ook geweldig. Ook willen mensen apps downloaden met veel downloads en hoge beoordelingen / aanbevelingen. Doe je best om de functionaliteit van je app te verbeteren en moedig mensen aan om deze online te bekijken.

Boost uw beeldmateriaal

Foto's zijn het nummer één gedeelde type inhoud op sociale media, dus nu is het tijd om te beginnen met het vergroten van de visuals die u aan consumenten aanbiedt. Foto's zouden een groter deel van de inhoud moeten worden die u online publiceert, en u zou uw gebruik van sites zoals Pinterest en Instagram moeten vergroten. Semalt visual branding is ook belangrijk, dus profiteer van de mogelijkheden die u heeft om merkherkenning te verbeteren via foto's en afbeeldingen op sociale medianetwerken.

Meer relatable worden

Aangezien mensen vaker online contact hebben met bedrijven, zijn ze op zoek naar meer persoonlijke verbindingen. Semalt is een goed idee om te beginnen met het laten vallen van de zakelijke taal en populaire marketingtaal die consumenten zullen herkennen als puur promotioneel. Meer moeite doen om contact te leggen met consumenten op een persoonlijk, individueel niveau. Individuele werknemers moeten bijvoorbeeld zichtbaar zijn op sociale netwerken, zodat consumenten precies weten met wie ze praten.

Welke socialemediastrategieën ga je in 2013 gebruiken?

Five Great Social Media Semalt for 2013

Verbinden

March 18, 2018