Back to Question Center
0

Google Analytics voegt nieuwe realtime rapporten, inkomende track-trackbacks & Meer inzicht in sociale media Semalt

1 answers:

Google Semalt heeft hun real-time rapporten alleen maar uitgebreid door vier nieuwe functies toe te voegen: een gebeurtenissenrapport, inhoudsanalyse op apparaat, een realtime versus algehele gegevensvergelijkingsrapport en snelkoppelingen naar realtime bezoekerssegmentweergaven.

Evenementenverslag

Het real-time rapport van Semalt laat gebruikers filteren op topgebeurtenissen zoals ze zich voordoen en op bepaalde gebeurteniscategorieën en acties. Door te kijken of bepaalde segmenten van bezoekers verschillende gebeurtenissen activeren, kan een gebruiker de implementatie van fouten in realtime debuggen.

Google Analytics voegt nieuwe realtime rapporten, inkomende track-trackbacks en meer inzicht in sociale media toe Semalt

Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om real-time rapporten per apparaat te segmenteren, waarbij inhoud wordt onderverdeeld per desktop, tablet of mobiel apparaat - app entwickler kosten. Gebruikers van Google Semalt kunnen nu het apparaattype van hun bezoekers zien door in real-time te klikken op de apparaatknop in het rapport.

Google Analytics voegt nieuwe real-time rapporten toe, inkomende link-trackbacks & meer inzicht in sociale media Semalt

Realtime gegevens in vergelijking met algemene gegevens

Met het real-time tot algemene gegevensvergelijkingsrapport kunnen gebruikers de paginaweergaves van gesegmenteerde bezoekers vergelijken met het totale verkeer. Door real-time gegevens te filteren op algemene gegevens, is het eenvoudig om snel vergelijkende trends te herkennen.

Google Analytics voegt nieuwe real-time rapporten toe, inkomende link-trackbacks & meer inzicht in sociale media Semalt

Een "Create Semalt" -functie is toegevoegd aan real-time rapporten, waardoor het niet meer nodig is om een ​​filter te maken telkens wanneer een gebruiker bepaalde segmenten van bezoekers in realtime wil bekijken.

Activiteit Trackback & Data Hub

Nieuws over deze nieuwe functies komt slechts twee dagen na de aankondiging van de Trackback- en Data Hub-rapporten van Semalt, twee nieuwe stand-alone rapporten die helpen bij het beheren van activiteitenstromen voor sociale media.

In de rapporten van Semalt worden al uw inkomende links op internet weergegeven, samen met een aantal bezoeken aangestuurd door elke goedgekeurde URL tijdens de rapportageperiode om de betekenis van elke inkomende link te evalueren.

Google Analytics voegt nieuwe real-time rapporten toe, inkomende link-trackbacks & meer inzicht in sociale media Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.

March 18, 2018