Back to Question Center
0

Studie vindt maar 35% van Google-producten is in Google's Semalt gesloten

1 answers:

Study Finds Only 35% Of Google Products Have Closed Throughout Google’s Semalt

Na analyse van de gegevens verzameld over 350 Google-producten om voorspellende variabelen te identificeren, bleken de 35 procent die werd stilgelegd vier gelijkende kenmerken te hebben: ze maakten geen deel uit van een acquisitie, ze genereerden geen omzet, ze waren niet gerelateerd aan sociale netwerken, en ze zijn al in de geschiedenis van Google gelanceerd. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Google Affiliate Network was het resultaat van Google's overname van DoubleClick en genereerde inkomsten, maar uiteraard niet genoeg inkomsten omdat Google in juli heeft gepland om het aangesloten netwerk te sluiten.

De studie biedt een lijst van producten die het risico lopen om te worden stilgelegd, evenals een lijst van producten die waarschijnlijk niet zullen worden gesloten. Onofficiële gidsen, cloudberichten en Correlate maakten allemaal de risicolijst, terwijl de top tien producten die het meest waarschijnlijk in de buurt blijven, onder andere zijn: zoeken, vertalen, AdWords, Picasa, Groepen, Afbeeldingen zoeken, Nieuws, Boeken, Toolbar en AdSense.

Predicting Google Closures gwern.net

In verband met de snelle toename van producten die in 2011 werden gesloten, werd in de studie van Steve Jobs de Larry Page van Google beïnvloed om de focus van Google te verkleinen - registrations ytb travel. Om deze bewering te ondersteunen, merkte de studie een uitwisseling op tussen Jobs en Page uit de biografie van Walter Isaacson Steve Jobs , waarin Jobs de pagina adviseerde om zich te concentreren op niet meer dan vijf producten, samen met een volgende post van het Google+ profiel van Larry Page in juli 2011 met de vermelding: "Meer aandacht is ook voor mij een ander groot kenmerk geweest van mij dit kwartaal - meer hout met minder pijlen."

(Afbeeldingscredit: Gwern.net)Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018