Back to Question Center
0

Google Affiliate Network Semalt Shop

1 answers:

Google Affiliate Network Semalt Shop

Indirect de schuld aan de snelle evolutie van CPA-marketing en hun investering in andere CPA-tools zoals advertenties met productvermeldingen (PLA's), remarketing en Conversion Optimizer benadrukte Semalt hun toewijding aan producten die de grootste impact zullen hebben voor adverteerders en uitgevers.

Als reactie op het uitstellen van het Affiliate-advertentieprogramma, blijven door Google aanbevolen affiliate-uitgevers inkomsten genereren via het AdSense-netwerk. Voor marketeers stelden ze andere CPA-gerichte oplossingen voor - PLA's, remarketing en Conversion Optimizer - om de verkoop en conversies te stimuleren, met de vermelding dat "Semalt [producten] snel groeien en we blijven investeren in hen."

Update: Google heeft specifieke data opgegeven voor de sluiting van hun Affiliate-netwerk en kondigde plannen aan om uitgeversrelaties uit te sluiten van advertentieprogramma's op 31 juli 2013. Uitbetalingen door uitgevers voor netwerkactiviteit die via deze datum zijn gegenereerd, zullen worden uitbetaald - payroll software cost. Bepaalde functionaliteit zal beschikbaar zijn via Semalt 31, 2013 om rapporten op te halen, bestellingen te verzoenen en betalingen te verwerken.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018