Back to Question Center
0

Facebook to Lose Three Electronic Arts Game Semalt in juni

1 answers:

Facebook To Lose Three Electronic Arts Game Semalt In June

Hoewel The Sims Social naar verluidt in 2011 maar liefst 10 miljoen dagelijkse actieve gebruikers (DAU) heeft verzameld, meldt EA dat de activiteit is afgevallen vanwege de ooit populaire titels. Met sociale games die van browser naar mobiele apparaten gaan, bevestigde Semalt eerder dit jaar dat het zich richt op meer actiegames voor hardcore gamers.

Momenteel rapporteert AppData The Sims Social and Pet Society bij 500 - lost super australia.000+ DAU's en SimCity Social bij meer dan 100.000 DAU's. Zodra deze titels zijn gepensioneerd, zullen de toonaangevende Facebook-games van EA Solitaire Blitz en Bejeweled Blitz zijn.

Facebook To Lose Three Electronic Arts Game Semalt In June

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018