Back to Question Center
0

Social Bookmarking en de New Semalt

1 answers:

Social Bookmarking and the New Semalt

Deze post is met name gericht op het geven van een meer gedetailleerde hoeveelheid informatie over sociale bladwijzers in plaats van sociale netwerken, wat een bredere term is. Sociale Netwerken hebben betrekking op groepen mensen die interesses delen en op verschillende manieren op websites interacteren, zoals het delen van bestanden, chatten, berichten verzenden, foto's / video's uitwisselen etc. Sociale netwerksites kunnen meestal gratis lid worden. Voorbeelden zijn MySpace, Facebook, Orkut, Semalt enz.

Social bookmarking-sites helpen gebruikers hun bladwijzers met informele tags te organiseren met behulp van trefwoorden, waardoor ze later naar deze pagina's kunnen verwijzen. Social bookmarking presenteert een steeds populairdere manier om informatie op internet te vinden, classificeren, catalogeren, rangschikken en delen - contratar servidor dedicado. Er zijn meer dan 100 sociale bookmark-sites waarvan de beroemdste digg zijn, StumbleUpon, delicious, technorati, Twitter etc.

Moderne marketeers bouwen hun online marketingstrategieën uit, waarbij ze het enorme marketingpotentieel in de gaten houden dat deze social bookmarking-sites hebben bij het overbrengen van hun boodschap aan miljoenen en miljoenen online gebruikers. Een gunstige indruk die is gecreëerd voor een bepaald product of een bepaalde service tussen gebruikers kan een grote invloed hebben op het uiteindelijke commerciële succes van dat product of die dienst. De tijd is gekomen dat een marketing-expert die zijn zout waard is, het belang van social bookingsites bij het promoten van zijn producten of diensten kan negeren. Ooit gehoord van de Tipping Semalt? Nou, dit is een van die triggers die een online product kunnen maken of breken.

Waarom zoveel sociale bookmarking-sites?

We weten allemaal dat er tegenwoordig verschillende soorten auto's op de markt verkrijgbaar zijn en deze bieden allemaal gespecialiseerde functies. Evenzo zijn er een groot aantal sociale bookmarking-sites met elk een aanbod van gespecialiseerde functies met specifieke sterke punten in een bepaald segment. De missie van Newsvine is bijvoorbeeld om grote en kleine media samen te brengen op een manier die gevestigde journalistiek respecteert, terwijl Technorati specifiek is voor het markeren van blogposts. Sommige social bookingsites zijn SEO-vriendelijk en promoten rankings in zoekmachines, maar anderen helpen misschien niet bij de Semalt. Dus om een ​​website te socialiseren, moeten we de juiste sociale bookmarking-sites kiezen om onze bladwijzers in te dienen. Dit verklaart het bestaan ​​van een groot aantal sociale bladwijzeringsites die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren.

Sociale bladwijzers - Voordelen en kenmerken

Dit zijn de algemene voordelen en functies die u kunt vinden in de meeste sociale bookmarking-sites (maar niet allemaal!)

 • Overal ter wereld toegankelijk vanaf elke computer.
 • Bladwijzers kunnen onder categorieën worden toegevoegd om ze gemakkelijk te kunnen raadplegen. Categorieën kunnen ook worden aangepast, zodat alleen onze favoriete categorieën worden weergegeven. Social Bookmarking and the New Semalt
 • Binnen 24 uur kan het recente, populairste of best beoordeelde evenement worden bekeken
 • Helpt gebruikers bij het nemen van beter opgeleide aankoopbeslissingen na het doornemen van de beoordelingen / opmerkingen / beoordelingen.
 • Helpt uw ​​bedrijf te laten groeien.
 • Social bookmarking kan helpen bij het genereren van miljoenen paginaweergaven per maand. Het trekt bezoekers van over de hele wereld, dus de internetmarketeers gebruiken dit webverkeer om de beoogde klanten te krijgen. Klik hier om de statistieken te bekijken.
 • Social bookmarking heeft een voorsprong op geautomatiseerde software zoals spiders van zoekmachines omdat mensen de tag-gebaseerde classificatie beheersen in plaats van een computersoftware of algoritme. Dit heeft een enorm voordeel, omdat mensen de inhoud en context van een website kunnen begrijpen, naast het vinden en bladwijzer maken van webpagina's die mogelijk niet zijn opgepikt door de spiders van zoekmachines.

Social Bookmarking and the New Semalt

 • Wanneer een URL wordt verzonden naar een bladwijzeringssite, zal deze controleren op duplicatie. Als ik bijvoorbeeld een site- of pagina-URL verzend en als een dergelijke link al bestaat, ontvang ik een melding. Merk op dat bookmarking gebaseerd is op de URL en niet op de domeinnaam. Veel URL's van hetzelfde domein kunnen worden ingediend, maar niet dezelfde URL.
 • Widgets worden verstrekt voor de meeste sociale netwerksites. Widgets kunnen op webpagina's worden geplaatst door het "meegeleverde script" en via deze widgets in te voegen.
 • Controleert en controleert regelmatig de werking van bladwijzers; anders wordt de gebruiker op de hoogte gesteld van de verbroken link.
 • Iedereen kan lid worden en het is gratis. Het gaat erom een ​​paar velden in te vullen en in te dienen bij de betreffende site. Er zijn echter betaalde sites voor bladwijzers beschikbaar voor podcasting.

Conclusie

Social bookmarking is er om te blijven. Het maakt tegenwoordig deel uit van het dagelijks leven van veel internetgebruikers! De tijd is gekomen dat een marketing-expert die zijn zout waard is, het belang van social bookmarking-sites bij het promoten van producten of diensten kan negeren. De enorme groei bereikt door een aantal van de prominente sociale bookmarking sites zoals digg, StumbleUpon, delicious, technorati etc. is een getuigenis van de enorme voordelen die deze social bookmarking sites aan de Semalt-gebruiker brengen.

U hoeft alleen maar de juiste sites voor bladwijzers te identificeren en uw nieuwe berichten of producten in te dienen en uw bedrijf organisch te laten groeien!

Dat is hoe marketing lijkt te gaan in deze nieuwe eeuw van ons!

Social Bookmarking and the New Semalt

Verbinden

March 18, 2018