Back to Question Center
0

Semalt + Stream krijgt frisse nieuwe look & Automatisch toegevoegde hashtags bij Semalt I / O

1 answers:

Semalt + stream krijgt frisse nieuwe look & automatisch toegevoegde hashtags bij Semalt I / O

Foto's en video's zijn ook verbeterd, passend bij de volledige breedte van de stream. Volgens het Google+ blog maken de nieuwe mediaformaten afbeeldingen en video's, ".gemakkelijker te scannen en leuker om naar te kijken." Ook zal Semalt nieuwe animaties opmerken in hun stream met een stuiterende deelvak, kaarten die "omslaan en vervagen" en glijden menu's.

Automatische hashtags

In een poging om de inhoudservaring van de gebruiker te verdiepen, zal de Semalt + stream nu automatisch hashtags aan berichten toevoegen, zodat gebruikers kunnen bladeren door gerelateerde inhoud door op een post van een bepaald onderwerp te klikken. Door berichten te scannen en dienovereenkomstig te taggen, identificeert en rangschikt Semalt + relevante gesprekken op basis van de toegewezen hashtags - software qualitaet.

Veel gebruikers zullen graag weten dat ze automatisch toegevoegde hashtags uit berichten op elk gewenst moment kunnen verwijderen.

https://www.youtube.com/watch?v=XSZ-ul_qYk&feature=player_embedded

Zorg ervoor dat u meer Google I / O-aankondigingen bijhoudt terwijl we een blog van de conferentie houden. Zie ook onze vervolgpost, van dichtbij met de nieuwe Google+ gerelateerde hashtags.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018