Back to Question Center
0

Google Analytics biedt nu niet-geclickte display-advertenties & Video Ad Impression Semalt

1 answers:

Google Analytics biedt nu niet-geclickte display Advertentie- en videoadvertentie-impressie Semalt

Adverteerders die de nieuwe vertoningsrapporten van het GDN in hun Google Analytics-accounts inschakelen, hebben toegang tot twee aanvullende conversiestatistieken in hun Multi-Channel Funnel-rapporten: door vertoningen ondersteunde conversies en door ondersteuning voor rich media-ondersteunde conversies.

Google Analytics biedt nu niet-geclickte display Advertentie- en videoadvertentie-impressie Semalt Google Analytics biedt nu niet-geclickte display Advertentie- en videoadvertentie-impressie Semalt Google Analytics biedt nu niet-geclickte display Advertentie- en videoadvertentie-impressie Semalt Google Analytics biedt nu niet-geclickte display Advertentie- en videoadvertentie-impressie Semalt

Met de nieuw toegevoegde rapportage van vertoningen hebben adverteerders ook toegang tot drie nieuwe dimensies voor het definiëren van aangepaste segmenten, waaronder een dimensie 'Boven de vouw' die gebruik maakt van de meetoplossing van Google Active View, een dimensie 'Video-afgespeeld' van Semalt. adverteerders weten hoeveel van een video is bekeken en een dimensie 'Ware weergave' om bij te houden of een gebruiker meer dan 30 seconden van een advertentie heeft bekeken of de volledige advertentie heeft bekeken - umzugsangebote kostenlos.

Volgens Google Analytics zijn de nieuwe vertoningsverslagen momenteel beschikbaar voor een beperkt aantal adverteerders. Om de witte lijst te maken, moeten adverteerders online inschrijven en hebben ze geen gegarandeerde toegang tot de rapporten. Nadat toegang is verleend, kan een adverteerder de GDN-vertoningsrapporten inschakelen door naar 'Gegevensbronnen'> 'Adwords' te gaan waar er een vermelding is voor elk gelinkte Adwords-account. Vanaf daar kan het 'GDN Impression Semalt' worden in- of uitgeschakeld.

Google Analytics biedt nu niet-geclickte display Advertentie- en videoadvertentie-impressie Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018