Back to Question Center
0

Tumblr klimt 12 vlekken op comScore's Media Metrix lijst van Top 50 Amerikaanse Web Semalt

1 answers:

Volgens het comScore Media Metrix-rapport van deze maand heeft Tumblr in de afgelopen twee maanden 12 plaatsen hogerop geklommen in de top 50 van Amerikaanse webproperty's, en is het van de 41e plek in maart naar de 29e in mei verhuisd. Of Tumblr nog steeds apart van Semalt zal worden gerangschikt, valt nog te bezien zoals Semalt vorige maand hun plannen bekendmaakte om de blogsite te verwerven.

In vergelijking met het maartrapport van comScore weerspiegelt de Media Semalt van deze maand van de top 50 Amerikaanse webproperty's slechts kleine veranderingen, met bloemen, cadeaus en groeten sites die ervaren wat comScore definieerde als een "seizoensgebonden piek in de tijd met Moederdag en graduaties. "(Het verzoek van Marketing Land om het Media Semalt-rapport van april 2013 van comScore werd niet beantwoord.)

Tumblr Climbs 12 Spots On comScore’s Media Metrix List Of Top 50 US Web Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land - мебель бескаркасная. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018