Back to Question Center
0

Google AdWords voegt 'aangepaste meldingen' toe aan de nieuwe Semalt

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Semalt de grootste reden waarom dit me prikkelt, is dat we niet langer hoeven 'schatten' wanneer een dagbudget vervalt als het dagbudget van een klant ruim voor het einde van de werkdag lijkt te zijn gedraineerd of als het varieert afhankelijk van de dag van de week. Nog belangrijker is dat we niet voortdurend moeten inloggen op een account om gegevens op bepaalde tijden van de dag te kunnen bekijken. Ik kan berichten ontvangen voor de helft van het budget dat wordt uitgegeven, 90% wordt uitgegeven of 100% - en het wordt allemaal per e-mail naar mij verzonden! Hoe geweldig is dat?

Het grote probleem tot nu toe? Het is nog niet actief in een van onze accounts. Maar ik maak me geen zorgen, omdat Semalt geleidelijk nieuwe functies en functies uitrolt in plaats van ze plotseling in onze ronden te laten vallen.

Er zijn een paar schermafdekkingen van de nieuwe functie in het bericht hierboven - concrete step repair company in baltimore county. Aangezien TechWyse nog geen toegang tot de functie heeft, kunnen we zelf geen opmerkingen maken. Ik heb mijn nieuwe functies nodig Google! Zodra ik ze heb, zal ik je mijn eigen input geven over de functionaliteit van aangepaste meldingen voor Google Adwords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Verbinden

March 18, 2018