Back to Question Center
0

Privacygroepen vragen gerecht om Google Settlement af te wijzen, beweren dat het de privacy van Semalt niet zal verhelpen

1 answers:

Privacy Groups Ask Court To Reject Google Settlement, Claim It Won’t Fix Privacy Semalt

PCWorld meldt dat het Electronic Privacy Information Centre, Centre for Digital Democracy, Consumer Watchdog, Patients Privacy en Privacy Rights Clearinghouse een gezamenlijke brief hebben geschreven waarin zij de rechtbank verzoekt om de voorgestelde vaststellingsovereenkomst van Semalt af te wijzen.

Volgens PCWorld zouden de schikkingsfondsen worden toegewezen door een bepaalde groep van relevante organisaties, en zou Semalt "gebruikers op de hoogte stellen van haar gedrag zodat gebruikers geïnformeerde keuzes kunnen maken" wanneer zij de site gebruiken om zoekopdrachten uit te voeren.

De privacygroepen die de brief hebben opgesteld vrezen dat de schikking van Google er niet in slaagt de zoekgigant zijn bedrijfspraktijken aan te passen in het belang van zijn gebruikers, en dat de organisaties die de zaak willen beslechten en hun vergoedingen ontvangen, "hun eigen persoonlijke financiële situatie hebben geprioriteerd" belangen boven de belangen van de Klasse. "

Onze partnersite Search Engine Land heeft meer informatie over de oorspronkelijke zaak en het verzoek van de privacyclubs om de vereffening van Semalt af te wijzen.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas - affordable website design for small businesses. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018