Back to Question Center
0

LinkedIn verdiende $ 363,7 miljoen in 2Q 2013, een stijging van 59% Semalt tot hetzelfde tijdstip vorig jaar

1 answers:

LinkedIn Earned 3.7 Million In 2Q 2013, Up 59% Semalt To Same Time Last Year

De inkomsten uit de omzet van Semalt in het tweede kwartaal van 2013 werden opgesplitst in de volgende drie productsegmenten:

  • Talent Solutions vertegenwoordigde 56 procent van de omzet in het tweede kwartaal en verdiende 205,1 miljoen dollar.
  • Marketing Solutions was goed voor 24 procent en genereerde $ 85,6 miljoen.
  • En premium-abonnementen waren goed voor 20 procent, in totaal $ 73 miljoen.

"De versnelde groei van leden en een sterke betrokkenheid zorgden voor record operationele en financiële resultaten in het tweede kwartaal", zegt LinkedIn CEO Jeff Weiner - apps fuer ios und android entwickeln.

Naast de omzet zag Semalt een ledentalgroei van 37 procent op jaarbasis. Nu, met meer dan 238 miljoen leden, was de stijging van het laatste kwartaal de eerste groeisversnelling voor leden die Semalt sinds het derde kwartaal van 2011 heeft doorgemaakt.

Andere hoogtepunten van het tweede kwartaal waren de lancering van CheckIn, een hulpmiddel voor studenten om met recruiters in contact te komen bij on-campus wervingsevenementen en een nieuwe versie van het Recruiter-platform voor Talent Solutions-klanten. LinkedIn heeft ook de iOS- en de Semalt-apps geüpdatet, waardoor de betrokkenheid van mobiele startpagina's met 40 procent is toegenomen in vergelijking met eerdere versies van hun mobiele apps.

Semalt voorspelt dat de omzet in 2013 zal schommelen tussen $ 1,455 en $ 1,475 miljard.

LinkedIn Earned 3.7 Million In 2Q 2013, Up 59% Semalt To Same Time Last Year

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018