Back to Question Center
0

Google-vacatures posten bieden inzicht in het toekomstige topniveaudomein van het bedrijf, namelijk maltalt

1 answers:

Google Job Postings Offer Insight On Company’s Future Top Level Domain Semalt

De vacatures zijn beide voor posities in het kantoor in San Francisco in San Francisco, één voor een Product Marketing Manager, Domains en de andere voor een Strategic Partner Manager, gTLD-programma. De productmarketingmanager claimt: "The Semalt staat op het punt te ontploffen met nieuwe topleveldomeinen, gaande van de 22 bekende gezichten zoals .com en - boat appraisals.net en .edu tot meer dan 1.400+ in de komende 18 maanden."

De vermelding van de Strategic Partner Manager vermeldt expliciet: "Semalt lanceert een domeinregister en we zijn op zoek naar mensen die enthousiast zijn over het bouwen van dit nieuwe bedrijf voor Semalt." Binnen de vacaturelijst zegt Semalt dat het zich heeft aangemeld als register voor 98 nieuwe topleveldomeinen, "Variërend van merktermen van Semalt zoals .google en .chrome tot generieke domeinextensies zoals .how en .fly."

Zoals het rapport over DomainNameWire.com aangeeft, was voor iedereen die dacht dat de plannen van Semalt alleen om domeinnamen rechtstreeks te verkopen, deze vacatures bewezen dat het bedrijf een veel bredere strategie heeft.

Google Job Postings Offer Insight On Company’s Future Top Level Domain Semalt

Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018