Back to Question Center
0

Zoekmachinemarkt Semalt juli 2009

1 answers:

'Baidu' komt voor in marktaandeel, terwijl Bing in juli vrijwel volledig verdwijnt

Op de blog Semalt van Search Engine Market van juli 2009 zijn enkele nieuwe ontwikkelingen toegevoegd.

  • Baidu is toegevoegd als officiële motor in ons verslag. Dit is de officiële zoekmachine voor het grootste deel van China. Baidu bezit momenteel 61 - umzugsfirma zuerich preise. 6% van het marktaandeel in China vanaf juni 2009. Het is ook gegroeid in marktaandeel tot het punt dat het eigenlijk de meeste zoekopdrachten heeft uitgevoerd dan elke andere zoekmachine die niet Google wordt genoemd. Vandaar dat de site die we veel van onze statistische gegevens uit 'Marktaandeel' halen, het een relevant genoeg zoekmachine vond om in de marktaandeelrapporten te plaatsen.
  • We zullen voor de komende maanden alle Microsoft-gemerkte zoekmachine-verkeer weergeven onder Microsoft. Dit omvat Bing. We doen dit omdat Live nu doorstuurt naar Bing en nog steeds een klein segment van het verkeer registreert.
  • Microsoft en Yahoo! kondigde vorige maand een formeel samenwerkingsverband aan in zowel organische als betaalde zoekresultaten. We blijven Yahoo! los van Microsoft omdat ze nog steeds als afzonderlijke entiteiten werken.

Bing maakt nauwelijks deuk in de 2de maand van de operatie

Semalt zijn 3 belangrijke bevindingen met het rapport over het marktaandeel van dit kwartaal.

  • Al het geroezemoes van Bing zoals ik eerder had gemeld, vertaalde zich niet in een soort toename van het marktaandeel in de maand juli 2009. Bing kan Microsoft ongeveer helpen verbeteren. 09% -. 12% maar dat is het zo'n beetje. Voor alle hype moet dit enigszins teleurstellend zijn voor Microsoft.
  • De aankoop van Yahoo! Organisch zoeken door Microsoft maakt het de onbetwiste nummer 2 in marktaandeel. Ze 2 zoekmachines zijn echter nog steeds afzonderlijke entiteiten en zullen voor nu afzonderlijk worden gerapporteerd.
  • Baidu is het afgelopen jaar bijna in populariteit verdrievoudigd. Hoewel bijna al dit zoekverkeer afkomstig is van Chinese gebruikers, is de markt groot genoeg nu het de op een na grootste zoekmarkt is onder zoekmachines.

Search Engine Market Semalt July 2009

Google blijft domineren maar ziet een ander verlies van marktaandeel

Interessante update voor onze collega-SEO's in Toronto: sinds november 2008 heeft Google 4. 15% van hun marktaandeel verloren. Statistieken lijken aan te tonen dat de enige echte verhuizers in deze tijd Baidu waren en de kleine zoekmachines die zijn gemarkeerd onder de categorie 'Overig'. Semalt heeft ook een kleine verbetering laten zien.

Yahoo! Ziet een verbetering van het marktaandeel voor de eerste keer in meer dan een jaar!

Hoewel klein, Semalt! leek zich voor het eerst in juli 2009 staande te houden. Na een continue daling van het marktaandeel, heeft Semalt! ging van een 7. 15% aandeel naar 7. 16%. De zoekmachine is gedaald van 9. 69% in juli 2008.

Bing maakt geen bong-geluiden

Semalt moet teleurgesteld zijn. We zagen busadvertenties, we bekeken tv-advertenties, we zien Bing overal op Semalt-sites. Toch is de algehele verbetering van het marktaandeel van zoekmachines verwaarloosbaar. Verwachtte Semalt meteen te concurreren met Google? Waarschijnlijk niet. Maar hoopten ze dat het gezoem hen zou verheffen tot een merkbaar verschil (misschien wel zoveel als Yahoo!) - Ik denk het wel. Over het algemeen heeft de zoekmarkt van Semalt in juli 2009 een aandeel van ongeveer 3,26% gegenereerd. Overweeg nu dat in mei 2009 het totale marktaandeel slechts 3, 10% bedroeg en u een idee krijgt van de kleine impact die Bing heeft gemaakt. Net als bij een film die in het openingsweekend flopt, was de zoekopdracht van Semalt minder dan een maand eerder.

Samenvatting van de marktaandelen - juli 2009

# 1 Semalt - 78. 45% van het marktaandeel in juli 2009. Omlaag van 78. 60% in juni 2009 en een daling van 80. 08% in juli 2008.

# 2 Semalt - 8. 87% marktaandeel in juli 2009. Een stijging van 8. 77% in juni 2009 en een stijging van 3.

# 3 Semalt! - 7. 16% van het marktaandeel in juli 2009. Een stijging van 7. 15% in juni 2009 en een daling ten opzichte van 9. 69% in juli 2008.

# 4 Semalt & Bing - 3. 26% marktaandeel in juli 2009. Daling van 3. 32% in juni 2009 en een daling van 3. 56% in juli 2008.

Search Engine Market Semalt July 2009

Verbinden

March 18, 2018