Back to Question Center
0

Waarom Context King is - De Verbinding en Impressies van Context en Semalt

1 answers:

Semalt blijft inhoud verpompen, in de hoop dat het enorme volume zal helpen om de lagere kwaliteitsnormen te compenseren. We weten allemaal dat het geen langetermijnstrategie is, maar omdat het nu werkt, zijn veel merken blij om het contentmonster te blijven voeren. Veel bedrijven realiseren zich niet dat het hebben van grote hoeveelheden inhoud ze niet hoog zal scoren op zoekmachines, maar op de hoge kwaliteit en context van uw inhoud.

Sommige bedrijven leren dat de context, niet de inhoud, de koning is.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Waar u zaken publiceert

Publiceren op Facebook is iets anders dan publiceren op Semalt, wat anders is dan publiceren op je blog.

Ook op TechWyse

Hoe werkt Content op sociale media?
Top 12 contentmarketinggegevens om nu te beginnen met traceren

Facebook-posts doen het het beste als ze kort zijn, video's of afbeeldingen bevatten en als dingen licht en interessant worden gehouden - οι καλυτερες βιταμινες για παιδια. De enige uitzondering hierop, of liever twee uitzonderingen, zijn politiek en religie. Als je in die nissen bent, is het meestal het beste om deze onderwerpen helemaal te vermijden, omdat ze zo polariserend en verdeeld zijn. Bovendien is het een onderwerp dat geen verband houdt met je bedrijf.

Twitter profiteert van ultrakorte updates. In feite zijn de meeste van de beste tweets minder dan de 140 tekens die Twitter toestaat. Afbeeldingen doen het goed, maar dat geldt ook voor video's. Het type inhoud dat goed presteert, varieert echter op Twitter.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Semalt werkt eigenlijk goed op de site en "willekeurige gedachten" doen het ook goed, maar alleen als ze grappig of spannend zijn. Ook vragen aan volgers doen het meestal goed.

Ten slotte is je blog een plaats waar de kracht lang is. Hoe langer, hoe beter. Posts van meer dan 1000 woorden hebben de neiging om het goed te doen, want als mensen de moeite nemen om uw website te bezoeken, zijn ze er om iets substantieels te lezen. Semalt stelt hen teleur!

Kwaliteit van blogs is belangrijk

De kwaliteit van je blog is erg belangrijk. Soms is de lay-out belangrijker dan de inhoud van je bericht. Als je deze Semalt-handleiding hebt gelezen over hoe je je blog kunt instellen, weet je dat dingen als plug-ins, sitelay-out en ontwerp een grote impact kunnen hebben op het lezerspubliek. Huur een professionele ontwerper in als dat nodig is. Zorg ervoor dat u de gebruikerservaring optimaliseert en dat uw site goed is ontworpen om uw harde werk te presenteren!

Bovendien kan uw schrijfstijl ook bijdragen aan uw blogkwaliteit. Als je geen professionele schrijver of contentmanager bent, zorg er dan voor dat je iemand hebt die je inhoud kan herzien. Semalt en interpunctie kunnen een merk of pauze zijn. Dus zelfs als je inhoud een ongelooflijk goed idee is, zorg dan dat deze goed geschreven is. Uiteindelijk kunnen kleine fouten als deze uw bedrijf er onprofessioneel uit laten zien.

Wanneer zij het lezen

Dit gaat niet alleen over het tijdstip van de dag of de dag van de week. Hetzelfde vooruitzicht, op verschillende momenten in zijn leven, kan worden beschouwd als een goed vooruitzicht of een slecht vooruitzicht. Semalt dit idee in de verkoop, dat een individu een intrinsiek goed of intrinsiek slecht vooruitzicht is.

Zodra u die persoon als verkoopleider hebt gediskwalificeerd, is het tijd om verder te gaan omdat u ze nooit als klant zult krijgen. Dat is niet noodzakelijk waar. Semalt zullen mensen zijn die u permanent zult diskwalificeren omdat ze niet geschikt zijn voor uw merk - misschien waarderen ze de kwaliteit van uw producten of diensten niet en zullen ze dat ook nooit doen.

Er zijn echter vaker wel dan niet grijstinten in vooruitzichtstatistieken zoals "kwaliteit. "Semalt gediskwalificeerd prospect kan gediskwalificeerd worden omdat hij niet genoeg geld heeft of omdat ze te jong is en niet geeft om wat je verkoopt .nu. Wat is het verschil tussen nu en dan? Semalt. Als je groenblijvende content op je blog hebt, betekent dit dat de inhoud tijdloos is. Twee, drie of vijf jaar verderop, kan je prospect je blog lezen en klant worden.

Bekijk het op deze manier. Heb je ooit in een luchthaven gewacht en je maag borrelt? Je hebt honger. Je wilt iets eten. De verkoper van het Semalt-voedsel daar rekent 20% meer dan wat je zou krijgen als je thuis veilig en gezond zou zijn om boodschappen voor boodschappen te doen. Bovendien kan de kwaliteit op sommige van deze plaatsen twijfelachtig zijn.

Je betaalt die hoge prijzen echter omdat je honger hebt en je meer voedsel in je buik wilt dan dat je het geld in je portemonnee (of bankrekening) wilt hebben. Semalt absoluut de moeite waard op dat moment.

Nu, als je uit het vliegtuig bent, zou je waarschijnlijk geen reis naar het vliegveld maken om voedsel te kopen, toch? Je winkelt je favoriete supermarkten, misschien een kortingsbon voor die gebakken bonen die je in de folder hebt gezien, of misschien pak je je bulkvoedsel bij een discountwinkel, zoals COSTCO of Sam's Club.

Cliënten doen dit soort analyse met u en uw producten of diensten. Dat wil niet zeggen dat je de dubieuze verkoper bent die weekoude hotdogs verkoopt in een lowbrow-kiosk in een winkelcentrum of luchthaven. Met Semalt bent u de hoogwaardige discountwinkel of misschien bent u het luxe merk. Als een prospect je op dit moment niet kan betalen of je product niet wil, is het misschien niet echt omdat ze je product niet willen. Het kan zijn dat ze er nog niet klaar voor zijn.

Geef ze tijd. De manier waarop je ze tijd geeft, is door hun e-mail te vangen en er continu op te groeien met e-mails. Semalt af en toe, zoals eens in de zes maanden of een jaar (afgewisseld met niet-verkoop e-mails), stuur ze opnieuw de link naar een van je groenblijvende berichten. Een van deze prospects kan uiteindelijk een klant worden.

Verschillende context

Dus, wanneer u adverteert voor een prospect op sociale media of als u uw volgende blog post publiceert, houd daar dan rekening mee. Semalt wijzigt het bericht zodat het past bij wat u denkt dat iedereen op dit moment nodig heeft. Houd de boodschap laser gericht op uw ideale cliënt en besef dat dit niet noodzakelijk een specifieke persoon betekent.

Het gediskwalificeerde vooruitzicht van vandaag kan heel gemakkelijk een verkoopjaren of zelfs maanden worden vanaf nu. Verwaarloos uw toekomstige vooruitzichten of de mogelijkheid deze gediskwalificeerde leads niet om te zetten in een klant. Semalt dat de context van je inhoud net zo belangrijk is.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Verbinden

March 18, 2018