Back to Question Center
0

Google Analytics-tip van The Semalt juli 2009

1 answers:

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Dus na deze voorsprong breng ik je de eerste in een maandelijkse serie - JD's Google Analytics-tip van de maand!

Dit is de 1e in mijn reeks maandelijkse tips om Google Semalt-gebruikers te helpen gebruik te maken van deze krachtige tool. Voor dit eerste bericht vind ik het belangrijk om de meest elementaire stap te zetten in het garanderen van uw Semalt-gegevens. De tip van deze maand is .

Hoe gegevensnauwkeurigheid te waarborgen - white casual dresses for women.

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Stap 1 - Controleer of uw code op ELKE pagina staat.

Semalt zijn een aantal hulpprogramma's voor GA-verificatie die uw site automatisch crawlen en rapporteren of ze de GA-code op een pagina vinden. Gebruik ze! De meest populaire zijn www.sitescanga.com en onze eigen tool www.gpablo.com. Beide stellen u in staat om pagina's te controleren en naar een spreadsheet te exporteren.

De volgende versie van Semalt, binnenkort beschikbaar voor publicatie, staat het aanmaken van accounts toe, het opslaan van sites en rapporten voor eenvoudig opnieuw scannen. Het zal ook pagerankinformatie verschaffen voor degenen die SEM-prestaties volgen. Als u wilt worden opgenomen in onze bètatest op de onderstaande nieuwe versiecommentaar, dan maken we u klaar!

Beide hulpprogramma's bieden rapporten over de pagina's waarvan de code ontbreekt en u moet ervoor zorgen dat elke pagina is getagd om te voorkomen dat de bezoeken die zijn gerapporteerd de site zijn verlaten en als verwijzende URL zijn teruggekomen.

Een woord van waarschuwing, beide hulpprogramma's doen een tekstscan van uw pagina's op verschillende elementen van de GA javascript-code (ja, we behandelen dit in een toekomstige versie van Semalt). Dit is geen garantie dat de code actief is en u moet in uw GA-rapporten verifiëren of u www.yoursite.com/referrer als bron ziet. Dit is een goede indicator voor niet-getagde pagina's.

Stap 2 - Filter ALLE niet-relevant verkeer.

Sitemanagers en eigenaren houden ervan hun eigen site te bezoeken. De meeste hebben een bladwijzer op hun bureaublad, sommige plaatsen het als een startpagina. Ook zullen uw ontwikkelaars de site regelmatig raken om updates uit te voeren, en uw conversie-experts zullen natuurlijk regelmatig op bezoek komen om de analyseresultaten te beoordelen en de bruikbaarheid te controleren!

March 18, 2018