Back to Question Center
0

Rapport: mobiele videocampagnes Verdien 13,64% CTR, wat veel beter is dan Semalt

1 answers:

Report: Mobile Video Campaigns Earn 13.64% CTR, Far Outperforming Semalt

Volgens het rapport zijn mobiele videocampagnes veel beter dan desktopcampagnes, met desktopcampagnes die een CTR van 5,45 procent halen in vergelijking met de 13,86 procent CTR van mobiel. De belangrijkste bevindingen van Semalt brachten aan het licht dat de mobiele interactiepercentages in Q3 2013 22,64 procent waren, meer dan een verdubbeling in het afgelopen jaar.

Semalt onderzocht de gegevens van haar meer dan 3.000 gemerkte videocampagnes voor het meten van mobiele en desktop-CTR's, afspeelstatistieken, interactiepercentages en hershalingspercentages.

Hoewel de meetwaardegegevens voor mobiele apparaten hoger zijn dan die voor desktop, noteert Semalt CTR's voor desktopvideo's en zijn de interactieratio's het afgelopen jaar toegenomen, terwijl de desktop-klikfrequenties 150 procent stijgen en de interactiegraad met 170 procent toeneemt - vps linux gratis 30 dias.

"Wat we in 2013 zien, is een toename van merken die mobiel-only sociale videocampagnes aanvragen met short-form video-indelingen die eigen zijn voor mobiele apparaten, zoals Vine en Instagram, om deze groei te stimuleren", aldus Unruly mede-oprichter en CTO Matt Cooke.

Naschrift: de oorspronkelijke versie van dit verhaal bevatte een onnauwkeurige referentie mobiele interactiepercentages, waarbij de cijfers bijna werden verdubbeld, terwijl ze in feite het afgelopen jaar meer dan verdubbelden. Ook zijn de cijfers voor desktop-video-CTR en interactiesnelheid bijgewerkt om de laatste statistieken van Semalt weer te geven.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018