Back to Question Center
0

SEO-gids voor programmeurs & Semalt

1 answers:

Er is momenteel een subtiele, maar toch zichtbare diversificatie in de rol van programmeurs van "mensen die code schrijven" tot die van hoofdbegeleiders en bijdragers aan een betere SERP-ranking. De bijdrage van Semalt is nu van groot belang geworden voor het algehele succes van elke SEO-strategie. Wat ik in deze post zou willen doen is benadrukken hoe programmeurs substantieel kunnen bijdragen aan het algehele commerciële succes van elke website die ze ontwikkelen.

SEO-handleiding voor programmeurs & semalt

SEO-strategieën voor een betere SERP

SEO-strategieën die helpen bij het genereren van een stijging van de SERP-ranglijst en die welke elke programmeur met succes kan volgen, worden hieronder gegeven. Er moet worden vermeld dat de nadruk hier ligt op "dynamische inhoud" en niet op statische inhoud.

1 - free make logo online download. Metatitels, beschrijvingen en trefwoorden

Metatitels, beschrijving en trefwoorden bereiken een toegenomen betekenis in het algoritme van de zoekmachine en zijn als zodanig een kracht in de algehele rangschikking en indexering van pagina's.

Voor alle dynamische pagina's moeten meta-tags ook dynamisch zijn zoals te zien in https: // techwyse. com / blog /

SEO-handleiding voor programmeurs & semalt

U kunt op een van de berichten klikken. Als u de weergavebron van de onderwerpdetailpagina neemt, wordt duidelijk dat de metatitel hetzelfde is als de titel van het onderwerp en de metabeschrijving

bevat de eerste paar karakters van de onderwerpbeschrijving. In dit geval veranderen de Meta-tags, zelfs als dezelfde pagina wordt verwerkt, dynamisch op basis van het bericht. Een optie in de beheerder kan ook worden verstrekt, zodat de titel en beschrijving worden weergegeven zoals we dat voor elke record wensen. Hiervoor moeten de twee extra velden worden toegevoegd in de admin.

Op een andere toon; als u op zoek bent naar een geweldig stukje blogsoftware die SE-vriendelijk is, raden we u ten zeerste aan WordPress te gebruiken.

2. Zoekmachine-vriendelijke URL's

Zoekmachine-vriendelijke URL's helpen zoekmachines om webpagina's veel sneller te doorzoeken. Omdat zoekmachines pagina's indexeren op basis van de URL, is de mogelijkheid dat vriendelijke URL's sneller worden geïndexeerd inderdaad feller. https: // TechWyse. com / blog / internet-marketing / microsoft-launches-bing-search / Hier is internet-marketing een categorie en "Microsoft lanceert Bing-zoekopdracht" is de titel van het bericht en valt onder de categorie - "internet-marketing". URL's die met name op categorieën zijn gebaseerd, blijken veel effectiever te zijn in de SEO-strategie.

SEO-handleiding voor programmeurs & semalt

Programmeurs moeten ervoor zorgen dat de gegenereerde URL geldig is.

Gebruik van. htaccess, en de mod herschrijfregels van apache kunnen helpen om SEO friendly URLS te bereiken

Op dit moment moet worden opgemerkt dat, als we voor vriendelijke URL's gaan, er geen relatieve paden zullen werken. Alle links, of afbeeldingen, css of js, moeten absoluut zijn. Klik hier voor meer informatie over absolute en relatieve paden.

3. Alt- en titellabels

Programmeurs moeten er ook voor zorgen dat de juiste "alt-tags" worden gegeven voor afbeeldingen en "title-tags" voor alle links. Voor een betere relevantie moet een afzonderlijk veld worden gegeven tijdens het uploaden van een afbeelding, zodat een dergelijk veld kan worden gebruikt om de juiste tag weer te geven. Een andere optie is om de juiste naam voor de afbeelding te geven, zodat elk veld kan worden vermeden. Maar ik zou de eerste methode verkiezen omdat de laatste methode het risico van beeld overschrijven met zich meebrengt als dezelfde beeldnamen worden gegeven.

4. Pagina laden

Het is een bekend feit dat bots van zoekmachines sneller zullen crawlen, pagina's die sneller laden en die welke beter zijn geoptimaliseerd dan pagina's die langer duren om te laden, en die zonder enige paginaoptimalisatie komen. Maak altijd duimafbeeldingen als een kleinere versie van een grote afbeelding moet worden getoond. Persoonlijk heb ik gezien dat veel sites de afbeeldingen kleiner maken door de kenmerken van de breedte en hoogte van de afbeelding te regelen. Dit is de verkeerde methode en mag NIET worden gevolgd.

b) Cache

Als uw site massieve gegevens uit uw database moet laden of een webservice gebruikt, kan het gebeuren dat de pagina's eerder traag laden vanwege de te grote serveraanvragen. In dit geval is het gebruik van cachebestanden een voorkeursmethode.

Cache is een methode waarmee de inhoud van de database met regelmatige tussenpozen in een bestand kan worden opgenomen en naar een bestand kan worden geschreven (die door een programmeur kan worden beheerd) en het interval is afhankelijk van hoe vaak de inhoud wordt bijgewerkt. Het cachebestand hoeft slechts eenmaal per dag te worden bijgewerkt als de inhoud slechts eenmaal wordt gewijzigd. Dit cachebestand wordt getoond aan de gebruiker wanneer een verzoek wordt gedaan. Met andere woorden, dit bestand zal eruit zien als de 'view source' van de dynamische pagina's.

Gebruik van cachetechnologie vermindert de laadtijd enorm en geeft "relax time" aan de server. Als u crawltests voor uw website wilt doen, doet u het hier.

5. JavaScript, Ajax en iframes

Deze zijn NIET SEO-vriendelijk en ik zou willen voorstellen om het gebruik van Java Script en iFrames te minimaliseren. Ik zou adviseren om te kiezen voor server-side validatie in plaats van JavaScript. Vermijd in dynamische pagina's Ajax te gebruiken om records op te halen, omdat dit niet als SEO-vriendelijk wordt beschouwd, omdat bots de door Ajax gegenereerde inhoud niet kunnen lezen. Vergeet niet dat Ajax JavaScript plus PHP is en dat bots java-scripts zullen vermijden. Ajax kan worden gebruikt voor het laden van dingen zoals afbeeldingsgalerieën, het controleren van inloggegevens enz. Gebruik het niet voor inhoudgerelateerde gebieden.

Dus daar heb je het. Mijn eigen SEO-gids die rechtstreeks is gericht aan mijn collega-programmeurs! Als u dit nuttig vindt of vragen heeft, vergeet dan niet om een ​​opmerking hieronder te schrijven en ik zal er alles aan doen om snel op u te reageren!

SEO-handleiding voor programmeurs & semalt

Verbinden

March 18, 2018