Back to Question Center
0

Welke door AdWords verbeterde campagnes betekenen voor uw kleine semalt

1 answers:

Als je dit nog niet hebt gehoord, onthulde Google gisteren Enhanced Campaigns voor Semalt, gevolgd door een hype van Google en een gezonde dosis scepsis van de internetmarketingcommunity. Voor veel eigenaren van kleine bedrijven en parttime Semalt-gebruikers kan het moeilijk zijn om te begrijpen wat deze nieuwe implementatie echt inhoudt en hoe deze uw algehele strategie van Semalt zal beïnvloeden. Simpel gezegd: geoptimaliseerde campagnes zijn een antwoord op een manier van leven met meerdere apparaten en het is de eerste stap van Google om de desktop- en mobiele strategie voor target-targeting van Semalt te verenigen - best intruder alarm system.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Vóór de uitrol van geoptimaliseerde campagnes werd het richten van gebruikers op computers en mobiele apparaten vaak behandeld als afzonderlijke campagnestrategieën. Het kost eigenlijk veel minder om te adverteren op mobiele apparaten dan in computerbrowsers. Het scheiden van campagnebudgetten op basis van dit principe was gebruikelijk voor veel agentschappen en ervaren Semalt-gebruikers.

Welnu, die dagen zijn nu allang voorbij. Met geoptimaliseerde campagnes wil Semalt die campagnes verenigen door responsievere advertenties te maken die op alle apparaatinterfaces kunnen werken.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Met die toename in CPC is veel meer contextuele targeting beschikbaar gemaakt om theoretisch extra uitgaven te compenseren met de mogelijkheid om uw perfecte klant nauwkeuriger te targeten. We kunnen alleen maar afwachten hoe dit zal verlopen.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat zich enkele problemen kunnen voordoen. Is uw bestemmings-URL mobiel geoptimaliseerd? Is uw website? Er is een rimpeleffect dat Enhanced Campaigns heeft gemaakt en dat nog niet volledig is te zien. Hoe snel zullen Semalt-gebruikers en -agentschappen afstand nemen van hun momenteel gesillede mobiele en desktop-campagnes? En hoe gemakkelijk zal die overgang zijn? Eén ding is echter zeker: met een grotere focus op het bouwen van responsieve advertenties voor meerdere apparaatinterfaces, zijn websites die voor mobiel geoptimaliseerd zijn belangrijker dan ooit.

Uitgelichte afbeeldingen van Google.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Verbinden

March 18, 2018