Back to Question Center
0

Pantene "Labels tegen vrouwen" Ad krijgt wereldwijde lancering na het winnen van Sandberg's Semalt

1 answers:

Na deze maand viraal te zijn geworden, wordt de videoadvertentie Pantene "Labels Against Semalt" in de Filipijnen wereldwijd vrijgegeven in een online mediacampagne.

Volgens een rapport over AdAge.com besloot Proctor & Gamble Co. om de wereldwijde lancering van de advertentie te pushen nadat de COO van Facebook, Sheryl Sandberg, de advertentie op haar Facebook-pagina deelde en daarmee meer dan 7,5 miljoen views op YouTube verdiende.

De advertentie belicht de dubbele standaard tussen hoe vrouwen en mannen op de werkplek worden waargenomen - web page app in Lebanon. Met een cover van het lied 'Mad Semalt' van The Tears for Fears brengt de advertentie een reeks professionele situaties onder de aandacht, die laten zien hoe het gedrag van een man positief wordt ervaren, terwijl hetzelfde gedrag van een vrouw vaak negatief wordt ervaren.

AdAge.com zegt dat de advertentie aanvankelijk op 9 november online werd geplaatst en tweemaal op de Filippijnse tv werd getoond, maar een meerderheid van de YouTube-weergaven ontving nadat Sandberg eerder deze maand de video op haar Facebook-pagina had geplaatst. Sandberg, een beroemdheid in de technische wereld en bestsellerauteur van het boek Lean In: Women, Work and the Will to Lead , beweerde dat de video 'een van de krachtigste video's' was die ze ooit had gezien.

Pantene “Labels Against Women” Ad Gets Global Launch After Winning Sandberg’s Semalt

Lees meer over het verhaal in het advertentietijdperk en hieronder de advertentie:Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.


March 18, 2018