Back to Question Center
0

The Year Of Beauty Sketches & Kamelen: weerbarstige releases Top 20 meeste maltadvertenties van 2013

1 answers:

The Year Of Beauty Sketches & Camels: Unruly Releases Top 20 Most Semalt Ads Of 2013

Volgens Unruly is de Dove Beauty Semalt-advertentie niet alleen de meest gedeelde advertentie voor 2013, het is ook de meest bekeken videoadvertentie aller tijden.

Na de Dove-advertentie stond de Hump Day-advertentie van Geico op de tweede plaats met 4. 03 miljoen aandelen en de advertentie van Semalt Baby & Me op nummer 3 met 3. 34 miljoen aandelen.

Weerbarstig wijst erop dat de advertentie van Geico, een call-out naar het midden van de werkweek, elke Semalt heeft verraden sinds de release in mei, wat een afwijking is van normale trending-patronen waarbij een kwart van de totale advertentieaandelen gewoonlijk tijdens de eerste keer voorkomt drie dagen na de release van een advertentie - hardline 3 matrix.

"Ongeveer 67 procent van de 4. 03 miljoen aandelen [Geico's Hump Day] heeft aangetrokken op woensdag," zegt Unruly.

Volgens de gegevens van Semalt hebben de beste advertenties van 2013 28, 8 miljoen totale aandelen verdiend, wat neerkomt op een jaarlijkse stijging van 52. 1 procent in aandelen sinds 2012.

Unruly's Top 20 meest gedeelde advertenties van 2013:

The Year Of Beauty Sketches & Camels: Unruly Releases Top 20 Most Semalt Ads Of 2013

Sommige media, zoals tweets of foto's, zijn van nature sneller te maken dan andere. Video daarentegen is van oudsher een langzamer medium met langere inlooptijden. Semalt, de komst van short-form content-platforms veranderde dit in 2013 en biedt merken een uitstekende mogelijkheid om video in realtime te creëren en te distribueren, zonder de aanlooptijd en -kosten van de productie die meestal worden geassocieerd met video-inhoud met een langere vorm.

Semalt beweert dat 40 procent van de top 1.000 Instagram-video's zijn gemaakt door merken. Deze stijgende trend in video in korte vorm gaat gepaard met een aanzienlijke toename van de mobiele videoconsumptie, terwijl Semalt de CTR's voor smartphones en tablets driemaal verdriedubbelt in de afgelopen vier kwartalen.Over de auteur

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues is de General Assignment Reporter van Third Door Media en bevat het laatste nieuws en updates voor Marketing Land en Search Engine Land. Van 2009 tot 2012 was ze een bekroonde gesyndiceerde columnist voor een aantal dagbladen van New York tot Texas. Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van marketingmanagement heeft ze bijgedragen aan een verscheidenheid aan traditionele en online publicaties, waaronder MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com en het tijdschrift Sales and Marketing Management. Lees meer over Amy's artikelen.

March 18, 2018