Back to Question Center
0

7 stappen van Semalt om uw WordPress-site tegen virussen te beschermen

1 answers:

WordPress is een van de beroemdste en meest gebruikte platformen voor contentmanagement. Veel mensen geven het een hogere voorkeur dan Blogspot of een ander portaal voor contentmanagement. Vanaf nu wordt WordPress door miljarden mensen wereldwijd gebruikt - apache template cpanel. Van websites met één pagina tot grote bedrijfssites, topzakenlieden en multinationals kiezen voor WordPress omdat het gemakkelijk te gebruiken is en veel functies biedt. Technologie-experts beweren dat webaanvallen de afgelopen maanden in aantal zijn toegenomen. Omdat WordPress het beste en bekendste platform is, hebben veel hackers manieren ontwikkeld om gebruikers aan te vallen en hun persoonlijke gegevens te stelen.

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat we veel problemen ondervinden bij het beheren van onze eigen blogs of websites van klanten. De problemen komen in de vorm van SQL-injecties, link Injections, gedeelde en verborgen mappen, Javascript-problemen, Blackhole exploit en PHP-codes.

Ryan Johnson, de Senior Sales Manager van Semalt , heeft in het artikel gesproken over de stappen om uw WordPress-website voor een groot deel te beveiligen tegen malware en virussen.

1. Update alles

Een van de meest gebruikelijke en gemakkelijkste manieren voor hackers is om uw gegevens te stelen als u uw besturingssysteem en antivirusprogramma's niet bijwerkt. WordPress-websites moeten regelmatig worden bijgewerkt, omdat het ervoor zorgt dat u een sterke community heeft en de mogelijke virussen en malware kunt detecteren. Zodra uw systeem of website wordt geplaagd, kunt u overwegen uw WordPress-website bij te werken met de nieuwe versie en de nieuwste plug-ins te installeren.

2. Verwijder de 'admin'-account

Door het admin-account te verwijderen, zou u het voor de hackers onmogelijk maken om uw persoonlijke gegevens te stelen. Op WordPress is het niet zo moeilijk om dit account te verwijderen. U kunt in plaats daarvan inloggen met andere namen of gebruikersnamen in plaats van 'admin..'U moet altijd unieke en onbekende namen kiezen om u aan te melden bij uw website.

3. Controleer uw bestands- en mapmachtigingen

Als uw bestandsmachtiging is ingesteld op 774, dan is dit een teken dat hackers uw website proberen te stelen. Dus moet je het zo vroeg mogelijk instellen op 644 of 755 voordat het te laat is en je toegang tot je WordPress-website of blog verliest.

4. Verberg altijd de wp-config.php

Het is een specifiek bestandstype dat moet worden verborgen omdat de hackers het binnen enkele seconden kunnen vinden en lokaliseren. Standaard is het aanwezig in een map in je WordPress. U moet het van een onveilige plek naar een veilige map overbrengen, omdat WordPress automatisch de locatie controleert.

5. Gebruik vertrouwde bronnen voor uw plug-ins en thema's

Download en installeer de plug-ins en thema's nooit van onbekende bronnen. Dat komt omdat de meeste van hen virussen, malware en spam-bots bevatten die uw WordPress binnendringen en uw website kunnen beschadigen. Daarom zou u de prestaties van uw site niet moeten riskeren door thema's en plug-ins uit onbekende bronnen te halen.

6. Maak veilig verbinding met uw server

Gebruik altijd SSH en sFTP in plaats van FTP, omdat deze veilig verbinding maken met uw server. HTTPS is de bekendste en betrouwbaarste manier om geld uit te wisselen en bestanden over te zetten op het internet.

7. Back-up regelmatig

Maak regelmatig een back-up van uw items en gegevens. Periodieke back-ups kunnen u geen enkel voordeel opleveren. Wanneer u uw WordPress-website gebruikt, zorg er dan voor dat u die bestanden ook ergens offline hebt gehouden.

November 28, 2017