Back to Question Center
0

7 overtuigende tips van Semalt over het vermijden van het vangen van malware

1 answers:

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat internet ons leven gemakkelijk heeft gemaakt. Het is een van de beste creaties en verbindt ons met onze vrienden en familieleden over de hele wereld. Toegang tot informatie en communicatie met de klanten is erg gemakkelijk voor een zakenman. Tegelijkertijd heeft internet ons veel problemen opgeleverd. Dat komt omdat veel hackers de klok rond actief blijven. Ze proberen je persoonlijke accounts te hacken en je geld te stelen.

Jack Miller, de Senior Customer Success Manager van Semalt , definieert de richtlijn die een must is om hacking-aanvallen te voorkomen.

1. Alleen Trusted Links & Downloads openen

Aangezien het internet overspoeld wordt met informatie en websites, is het niet veilig om elke link of bijlage te openen. U mag geen dubieuze en volwassen websites bezoeken omdat deze mogelijk virussen en malware bevatten. Tegelijkertijd moet u geen software downloaden van twijfelachtige bronnen. Het is ook belangrijk om illegale bestanden en e-mailbijlagen te vermijden. Als u deze dingen niet kunt vermijden, raden we u aan een krachtige antivirussoftware te installeren en uw systeem eenmaal per dag te scannen. U kunt ook browser-plug-ins proberen, zoals Web of Trust (WOT).

2. Schakel HTML in e-mails uit

Een van de meest voorkomende manieren waarop virussen en malware worden verspreid, is via e-mails. In feite sturen hackers in een aanzienlijk aantal schadelijke e-mails naar de slachtoffers. Deze e-mails voeren automatische HTML-scripts uit om steeds meer mensen aan te trekken. Het is dus belangrijk om HTML uit te schakelen in e-mails, zodat de schadelijke inhoud niet wordt weergegeven.

3. Open geen ongevraagde e-mailbijlagen

Open ongevraagde e-mails en bijlagen niet..De meeste hackers sturen aantrekkelijke e-mails en proberen steeds meer mensen te bereiken. Bijna alle webmailclients scannen bijlagen voordat gebruikers deze kunnen openen. Tegelijkertijd wordt een groot aantal desktop-e-mailclients voorzien van automatische malware-scanservices.

4. Begrijp hoe zwendel en phishingaanvallen werken

U moet inzicht krijgen in hoe phishing-aanvallen en oplichting werken. Ze kunnen zich verschuilen achter je Twitter-meldingen of Facebook-profielen. Sommigen van hen zijn aanwezig in uw e-mails: alle zijn nep. Je moet geen enkele link volgen waar je niet zeker van bent. Tegelijkertijd moet u uw bankgegevens of creditcardnummer niet delen met onbekende personen op internet. De hackers kunnen uw geheime informatie en wachtwoord stelen. Ze kunnen ook geld overmaken van de ene bank naar de andere met uw persoonlijke gegevens. Facebook en Twitter sturen geen niet-legitieme meldingen. Als iemand via deze platforms contact met u opneemt, moet u uw gegevens niet tegen elke prijs met hen delen.

5. Laat je niet misleiden door Scare Tactics

Probeer je best te houden van de angsttactieken die overal op internet aanwezig zijn, in alle vormen en vormen. Installeer geen anti-malware-, antivirus- en anti-spyware-software van onbekende websites of bronnen. Als je nergens zeker van bent, is het beter om het niet te proberen. Je moet door de MakeUseOf Best Of Windows- en Linux-softwarepagina's gaan om meer over dit ding te weten. Tegenwoordig bellen hackers mensen op hun mobiele nummer en vragen ze om wat software en tools te installeren.

6. Externe stations scannen die u op uw computer hebt aangesloten

Als u externe schijven zoals USB of DVD aansluit, moet u ervoor zorgen dat ze vrij zijn van virussen en malware. U kunt een antivirus- of antimalwaresoftware installeren om veilig te blijven op internet. U kunt de schijf ook scannen door naar 'Deze computer' en 'Geselecteerde bestanden scannen' te gaan.

7. Let op bij het installeren van software

Antivirussoftware en hulpprogramma's worden meestal meegeleverd met optionele installaties, zoals extra functies, programma's en werkbalken. Het is beter om al die programma's te vermijden, omdat deze mogelijk schadelijke dingen bevatten. Kies in plaats daarvan voor de aangepaste installatie en deselecteer alle dingen die niet vertrouwd zijn Source .

November 28, 2017