Back to Question Center
0

Semalt paginations op een pagina, indexeren en canoniek

1 answers:

In mijn app robijn op rails, toon ik meerdere pagina-items op één pagina. Voor paginering van een enkele items weet ik hoe ik paginering en rel = 'vorige' en 'volgende' attributen en canonieke. Maar in mijn geval kunnen er meerdere permutaties en combinaties van een pagina zijn en dit brengt me in verwarring. Vanuit het oogpunt van de gebruiker in mijn geval, zal hij / zij graag verschillende soorten informatie over een object op een enkele pagina en paginaties zien. Maar vanuit het perspectief van een zoekmachine is het niet zo vriendelijk en kan het gedeeltelijke dubbele inhoud veroorzaken - 45 45 90 tirangle. Mijn bedoeling is om gerangschikt te worden voor de indexpagina en google om de inhoud te vinden van index- en pagina-pagina's. Sommige van deze items zijn ook toegankelijk vanaf andere pagina's in verschillende vermeldingen op een afzonderlijke pagina. En ik ben ook van plan een sitemap te maken. XML-bestand.

Dus ik heb de volgende opties:

  1. Houd alleen de indexpagina in de index en maak de rest van de pagina's met pagina's in noindex met behulp van robots metatag.

  2. Gebruik canonieke URL's van de aanvraag-URL en gebruik rel = 'vorige' en 'volgende' niet, omdat anders 10x10 = 100 variaties van de pagina worden veroorzaakt als elk item 10 pagina's met pagina's bevat.

  3. Gebruik canonieke URL's en rel = 'next' en 'prev' voor een van de gepagineerde items en negeer de rest van de URL's of gebruik noindex-metatag voor de rest van de URL's. Ik steun naar deze oplossing. Dus het maakt effectief één paginering op mijn pagina en de rest van de URL's interfereert er niet mee.
  4. Als u in mijn geval een betere aanpak kunt voorstellen. Ik gebruik kaminari voor paginering.

Ook raadt u het gebruik van ajax aan om pagina's met pagina's te laden, in plaats van genummerde navigatieknoppen?

February 7, 2018