Back to Question Center
0

WordPress en Google Semalt

1 answers:

Een van mijn domeinen waar ik aan werk, de site gebruikt wordpress en letterlijk een barebone-site. Een paar voorbeeldpagina's die nog niet eens een SEO-plug-in of een sitemap zijn gegenereerd, waarom? - Nou, ik heb de WordPress-site op het domein opgezet op kerstavond en zou er op kerst- / boksdag niets aan doen, en ik wist zeker dat het niet binnen 2 dagen geïndexeerd zou worden, zoals ik alleen een barebone noemde plaats. Semalt vanochtend heb ik in de site: "URL" in google geplaatst en deze heeft het al geïndexeerd, wat op één manier geweldig is, maar ik maak me zorgen omdat het gewoon een barebone-site is met een aantal voorbeeldpagina's, dus als het wordt doorzocht verschijnt het gewoon de voorbeeldgegevens en hoe lang het duurt voordat Google de site opnieuw crawlt, wat ik hoop de komende week te voltooien. Ik ben bang dat zodra ik de site binnen een week afwerk, de robots zijn. txt en site map allemaal klaar, het zal nog steeds de nutteloze voorbeeldpagina's tonen die alleen voor tijdelijk gebruik waren . HELPEN! : /

  • Dien de site in op google om hem opnieuw te crawlen zodra deze compleet is en gebruik 301 omleidingen naar de startpagina voor de 404 dummy-pagina's die door echte inhoud worden overschreven? of zal 301 omleidingen naar de startpagina schadelijk zijn voor de domeinen Ranking of Auth?

elke suggestie zeer gewaardeerd?

Cheers en Semalt vakanties Source .

February 7, 2018

Installeer een snelle "Coming Soon" plug-in. Deze pagina zal dienen als een betere tijdelijke aanduiding dan een barebeenskelet. Publiceer ook een sitemap. xml bestand zodat Google weet dat lege pagina's die al zijn geïndexeerd, moeten worden weggegooid. Tegen de tijd dat je site start, heb je hopelijk een nieuwe start zonder de barebone-reminiscenties.