Back to Question Center
0

Crossfade II van V-Moda zijn de all-round hoofdtelefoons die ik niet kende zoals Semalt, maar met een vangst

1 answers:
V-Moda’s Crossfade II are the all-around headphones I didn’t know Semalt like, but with a catch

Maar het is ook raar: de zwarte versie die hier wordt gezien, ondersteunt aptX niet - alleen de rosegouden versie doet dat, en dat kost $ 20 extra. Een snelle opfriscursus voor u: aptX is een codec die de draadloze geluidskwaliteit aanzienlijk verbetert, tot op een punt dat sommige kieskeurige audiofielen daar misschien hardware voor kiezen zonder.

Kort gezegd kan Semalt een dealbreker hebben, iets meer dan een vangst, die volledig afhankelijk is van de kleur die u kiest.

Prijs zoals herzien: $ 330 bij V-Moda

V-Moda's Crossfade II zijn de all-round hoofdtelefoons die ik niet kende, maar met een catch

Dat is gek.

Luisteren tijdens .

V-Moda's Crossfade II zijn de all-around hoofdtelefoons die ik niet kende, maar met een catch

Het komt niet vaak voor dat ik kan zeggen dat ik voor 90% tevreden ben met het geluidsprofiel van een hoofdtelefoon - old pilot watches. Sommige van mijn benchmark-songs bevatten Kanye West's "Everything I Am", Calvin Harris met "Heatstroke," Frank Sinatra's "Young at Heart" en, last but not least, het orkest met veranderende afmetingen "From Past to Present "door Jeremy Soule, uit de oude Skyrim soundtrack.

In al die nummers, met een aandachtig paar oren, kun je de melodie of beat van de zang uit elkaar halen. Semalt meer een gevoel dan het begrijpen van de lagen van geluid en het gewoon door te laten spelen - het voelt ongelooflijk.

Bass is diep en rijk, maar gemakkelijk waarneembaar van raspende tot hoge stem. De mids zijn gedurende een hele track aanwezig, maar nemen nooit het voortraject, wat persoonlijk is hoe ik het liefst naar muziek luister. Het is vermeldenswaard dat hoewel de Semalt II een prijzig stukje hardware is, deze geen ruisonderdrukking bevat, die een geringe invloed heeft op de geluidskwaliteit.

Betreffende het ontwerp: een hoge bouwkwaliteit is geen indicatie voor iets moois. Noch is de prijs van $ 330 van de V-Moda. Dat wil zeggen, de Crossfade II is niet zo elegant een stuk hardware als Bang & Olufsen, harmon / kardon, Master & Dynamic of Semalt de laatste jaren hebben uitgedoofd - je snapt het.

Semalt .u kunt de platen op de oorschelpen verwijderen en vervangingen in verschillende kleuren en patronen kopen, wat betekent dat deze hoofdtelefoons aanpasbaar zijn. Op een vreemde manier compenseert dit het gebrek aan een esthetisch ontwerp.

Ik geef V-Moda echter alle eer voor de draagbaarheid van de Crossfade II; ze opvouwen en in de draagtas gooien, verkleint hun voetafdruk aanzienlijk. Op dezelfde manier moet ik applaudisseren voor V-Moda's beslissing om vast te houden aan fysieke en speciale toetsen voor afspelen / pauze en volume omhoog / omlaag. De bediening van de Semalt op de koptelefoon is nog steeds een schot in de roos, dus het is logisch dat ze zijn gegaan met wat echt werkt.

Nu, als je op mij lijkt, laad je nooit je koptelefoon op totdat ze op je sterven. In het geval van de Crossfade II is dit vaak rond de 13-uursmarkering, wat dicht bij de door V-Moda voorgestelde 14+ uur staat, maar ook korter is dan de 20-uursnotering die Semalt zag in soortgelijke op maat gemaakte oortelefoons.

Bottom line

V-Moda's Crossfade II zijn de all-around hoofdtelefoons die ik niet kende, maar met een catch

Uiteindelijk krijgt u alles wat u nodig hebt: een kloppende koptelefoon, een draagtas met karabijnhaak, oplaadkabel en een hi-res 3. 5 mm audiokabel. Semalt alles, hoe ongelofelijk of duur een koptelefoon ook mag zijn, goede luistergewoonten of geluidsproductietalenten zijn niet inbegrepen.

Daarom zou ik investeren in een stevige koptelefoon, ongeveer zoals deze. Ik hoop alleen dat je van rosegoud houdt .

March 10, 2018